🔥İndirim Lenovo Loq İ5 13450hx RTX 5060 100w Laptop 47.134 Lira

üni için hem de oyun oynamak için 50k bi laptop alcam alınur mı başka beklim mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bence alınabilitesi yüksek bir laptop bu paraya adam akıllı güncel laptop yok. Ben olsam direk alırdım. Ram ssd falan fistan bunlar basit işler halledilir yani.

iyi ama biraz kişisel bir anlayış çoğu oyunu 2.5kda oynatmaz dlss vs olmadan o yüzden fhd olanı yani şuan konuda olan laptopu alıp upgrade yapmak daha worth olabilir ama ben bir şeyler izlerken ekranın daha kaliteli durmasını seviyorum sen de öyle seviyorsan tercih senin attığımın oyun performansı daha iyi.

iyi ama biraz kişisel bir anlayış çoğu oyunu 2.5kda oynatmaz dlss vs olmadan o yüzden fhd olanı yani şuan konuda olan laptopu alıp upgrade yapmak daha worth olabilir ama ben bir şeyler izlerken ekranın daha kaliteli durmasını seviyorum sen de öyle seviyorsan tercih senin attığımın oyun performansı daha iyi.
ben de onu sorucaktım bunu alıp + ram almak mi sizin attığınızı almak mı

ve ram alırken neye dikkat etmem lazım laptop için ram de 0 bilgiyim neye bakmam lazım

ben de onu sorucaktım bunu alıp + ram almak mi sizin attığınızı almak mı
arz talep mevzusu oyun performansı attığımın daha iyi ekranı 2.5k olduğu için daha iyi tek modül 16 var yanılmıyorsam boş slottan emin değilim onu araştırırsınız ama boş slot var diye biliyorum ilerde upgrade'e uygun garantisi zaten gaminggene ait kendi markaları , 47 lik olan da üzmez tercih sizin

arz talep mevzusu oyun performansı attığımın daha iyi ekranı 2.5k olduğu için daha iyi tek modül 16 var yanılmıyorsam boş slottan emin değilim onu araştırırsınız ama boş slot var diye biliyorum ilerde upgrade'e uygun garantisi zaten gaminggene ait kendi markaları , 47 lik olan da üzmez tercih sizin
okey bunu alayım ama ram konusunu nasıl hallederim hiçbir bilgim yok dümdüz 12 gb ram yazıp almali miyim

IMG_2820.webp

mesela direkt bunu alıp takabiliyom mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,256
Üyeler
201,155
Son üye
xmemo31x