radiantberk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 514
30'dan fazla vermem.
rica ederim 33'e satmayı düşünürseniz şuan alırım 1 hafta sonra 40-45 arası bir fiyata satarım o derece net konuşuyorum![]()
Nolur ver30'dan fazla vermem.
Doğru söylediğini bir tane info yok reisEkran kartın çok iyi fiyatı en çok o artırıyor 2. el olduğunu düşünürsek ortalama 45 gibi geldi bana
İyiyim şükür kardeşim o fiyatlara bul sistem alıcam açık açık söylüyorum boş yorum yapmak için yazmayın hakkı 30-33se eyvallah da bu kadar diretmenin anlamını anlamadım ölücü de olmayın fikir alalım diye konu açıyoruz bi anamıza sövülmediği kalıyor sizi burda nasıl barındırıyorlarİyinisiniz la siz
Ya çık gitrica ederim 33'e satmayı düşünürseniz şuan alırım 1 hafta sonra 40-45 arası bir fiyata satarım o derece net konuşuyorum![]()
30 falan demiş o bulsun 30a hemen alayım nakit
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nolur ver
Dostum seni bakırköye yatırmak lazım yaİyiyim şükür kardeşim o fiyatlara bul sistem alıcam açık açık söylüyorum boş yorum yapmak için yazmayın hakkı 30-33se eyvallah da bu kadar diretmenin anlamını anlamadım ölücü de olmayın fikir alalım diye konu açıyoruz bi anamıza sövülmediği kalıyor sizi burda nasıl barındırıyorlar
Hahahaha argümanın mı kalmadı ya çık git nedir ne zaman büyüyeceksiniz siz acaba insan gibi hayır fikrine katılmıyorum bana göre şu fiyatlarda olmalı şeklinde konuşmak yerine nasıl çirkinleşeceğinizi şaşırıyorsunuz aileniz hiç mi eğitemedi sizi anlamıyorum kiYa çık git
Knl ben sanamı diyom diğer mala diom kasanın cidden edsri 33k knk seni kartın piyasası 15-13k arasıİyiyim şükür kardeşim o fiyatlara bul sistem alıcam açık açık söylüyorum boş yorum yapmak için yazmayın hakkı 30-33se eyvallah da bu kadar diretmenin anlamını anlamadım ölücü de olmayın fikir alalım diye konu açıyoruz bi anamıza sövülmediği kalıyor sizi burda nasıl barındırıyorlar
Napim diceğim bişey kalmadı knk seni dışarıda gördüğüm an d*vücem ama haberin olsun senin gibi kişiler piyasayı artırıyo 2. EldeHahahaha argümanın mı kalmadı ya çık git nedir ne zaman büyüyeceksiniz siz acaba insan gibi hayır fikrine katılmıyorum bana göre şu fiyatlarda olmalı şeklinde konuşmak yerine nasıl çirkinleşeceğinizi şaşırıyorsunuz aileniz hiç mi eğitemedi sizi anlamıyorum ki
Anladım reis KBKnl ben sanamı diyom diğer mala diom kasanın cidden edsri 33k knk seni kartın piyasası 15-13k arası
Napim diceğim bişey kalmadı knk seni dışarıda gördüğüm an d*vücem ama haberin olsun senin gibi kişiler piyasayı artırıyo 2. Elde
33 - 34kArkadaşlar selam sistemim bu satıp dir üst düzeye geçmek istiyorum fakat ikinci el piyasası uçmuş durumda kimseyi de zora sokmak istemem ben bu sistemi ne kadara satsam adil olur?
İŞLEMCİ:
AMD Ryzen 5 5600 MPK 4.4GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci
İŞLEMCİ SOĞUTUCU:
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
ANAKART:
ASUS PRIME B550M-K 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI VGA DVI mATX Anakart
EKRAN KARTI:
ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
RAM:
KLEVV Bolt X 8GB 3200MHz CL16 XMP 2.0 DDR4 Ram (KD48GU880-32A160T) - 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Lexar NM610PRO 500GB PCIe Gen3 x4 Okuma 3300MB – Yazma 1700MB M.2 SSD ekstra 500gb hdd ile vereceği
ekstra(LNM610P500G-RNNNG)
KASA:
XPG Valor Mesh RGB Siyah Mid Tower 650W 80+ White Gaming Kasa
Sahibindendeki güvenilir olmayan ekran kartlarının 15 bin olduğunu görünce 2. eldeki fiyatı direkt 15 bin olduğunu mu sanıyorsunuz siz? 7700XT 12 GB gibi güçlü bir ekran kartını şuan herhangi bir yerden elden almaya çalış 20 binin altına zor bulursun yok çünkü. Adam sistemin içinden 1 kez bile çıkmamış içi açılmamış ekran kartını niye 15 bine satsın? 15 bine satmaya çalıştığı an şak diye konucaksınız çünkü biliyorsunuz siz de ederinin 15 bin olmadığınıKnl ben sanamı diyom diğer mala diom kasanın cidden edsri 33k knk seni kartın piyasası 15-13k arası
Napim diceğim bişey kalmadı knk seni dışarıda gördüğüm an d*vücem ama haberin olsun senin gibi kişiler piyasayı artırıyo 2. Elde
45k dan satarsan haber edersin dostum : Drica ederim 33'e satmayı düşünürseniz şuan alırım 1 hafta sonra 40-45 arası bir fiyata satarım o derece net konuşuyorum![]()
45'den satarsa benim cihazı 80'den ilana koyucam.45k dan satarsan haber edersin dostum : D