Kizlari Anlamama Yardim Edin

ONCELIKLE SELAMLAR SIMDI BEN BIR KIZLA KONUSMAYA BASLADIM GECEN HAFTA CUMARTESIDEN BERI KONUSUYORUZ BANA ILK GUN GELIP PAZARTESI ‘’ BULUSALIM MI ‘’ DEDI TAMAM DEDIM PAZARTESI IZINLIYDIM IS YERINDEN SONRA CIKAMADIK BABANNEM HASTALANDI HASTANEYE GIDICEM DEDI EYVALLAH DEDIM SORASINDA ZATEN KIZLA PEK MUHABBET EDEMEDIM CUNKU SUREKLI CIKARTMA ATIYO VEYA HE VEYA HEE YAZIYI HIC BISEY KONUSAMIYORUZ NEYSE DUN CARSAMBA GUNU DE CIKMA PLANIMIZ VARDI KIZA DEDIMKI OGLEN CIKICAM ISTEN IZIN ALDIM GELECEKMISIN DEDIM EVET EVET YA TABI DEDI SONRA BEN 40 DERECE HAVADA CIKIP EVE GITTIM KLIMALI ARABADA GITMEK VARKEN SONRASINDA tabii ki NE OLDU GELMEDI CIKAMICAM GELEMICEM HIC HISEY YOK HIC BISEY YAZMADI AKSAMINA ARKADASIYLA DISARIYA CIKTIGINI GORDUM NE YAPMALIYIM SIZCE
Erkekler olarak tarihin başlangıcından beridir kadınları anlayamıyoruz atomu parçaladık ancak kadınları anlayamadık. Bu yüzden boş ver , yani gelemeyeceğim diyip arkadaşlarıyla dışarı çıkmış demek ki seni istemiyor engelle geç.

Erkekler olarak tarihin başlangıcından beridir kadınları anlayamıyoruz atomu parçaladık ancak kadınları anlayamadık. Bu yüzden boş ver , yani gelemeyeceğim diyip arkadaşlarıyla dışarı çıkmış demek ki seni istemiyor engelle geç.
yaşıyon mu sen ya

ONCELIKLE SELAMLAR SIMDI BEN BIR KIZLA KONUSMAYA BASLADIM GECEN HAFTA CUMARTESIDEN BERI KONUSUYORUZ BANA ILK GUN GELIP PAZARTESI ‘’ BULUSALIM MI ‘’ DEDI TAMAM DEDIM PAZARTESI IZINLIYDIM IS YERINDEN SONRA CIKAMADIK BABANNEM HASTALANDI HASTANEYE GIDICEM DEDI EYVALLAH DEDIM SORASINDA ZATEN KIZLA PEK MUHABBET EDEMEDIM CUNKU SUREKLI CIKARTMA ATIYO VEYA HE VEYA HEE YAZIYI HIC BISEY KONUSAMIYORUZ NEYSE DUN CARSAMBA GUNU DE CIKMA PLANIMIZ VARDI KIZA DEDIMKI OGLEN CIKICAM ISTEN IZIN ALDIM GELECEKMISIN DEDIM EVET EVET YA TABI DEDI SONRA BEN 40 DERECE HAVADA CIKIP EVE GITTIM KLIMALI ARABADA GITMEK VARKEN SONRASINDA tabii ki NE OLDU GELMEDI CIKAMICAM GELEMICEM HIC HISEY YOK HIC BISEY YAZMADI AKSAMINA ARKADASIYLA DISARIYA CIKTIGINI GORDUM NE YAPMALIYIM SIZCE
Yan cebe atmış seni reis sen de onu yan cebe at

Sahsen ben insanim. Birinin zihnini okuma yetenegim yok. Sen bana bir sey anlatmadan olayi anlamami beklersen ben anlamam. Olay basit. Bu yuzden kadinlari anlamak ile ugrasmiyorum. Benden onlarin zihnini okumami istiyorlar. Ben basit bir insanim. 300bin yillik dunyada olan homosaphiens(bilge insan) turundeniz. Daha eskiye gidersek insanlik tarihinde milyonlarca yildir varolan turuz. Ee tabi cogu turde oldugu gibi bu insanlarda iletisim kuruyordu ama nedendir bilmiyorum en son donemde bile hala zihnini okumamizi isteyen bazi insanlar var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hani internette meme olmus videolarda "erkekler kadinlar haric her canli ile anlasabiliyor" yaziyor. Hicbir kadin gormedim( belki sen gormussundur bilmiyorum ben kendi gordugumu anlatiyorum)"bu erkekler bizler haric herkesle anlasiyor acaba sorun bizde mi?" Diyen kadin

Son düzenleme:
başlık ile içeriğin alakası yok

Geri