Yozgatlııı
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,985
piyasa hükmeden elemanların arasına girmen lazım tutunursan yarsın
Hocam vazgeçtim ya kılıfdan.3d yazıcı hevesim vardı zaten eskiden beri sonra almadım vazgeçtim şimdi tekrar heveslendim belki yapıp satılır satılmazsa bile en azından zararı olmaz yazıcının istediğini basıyor makina.piyasa hükmeden elemanların arasına girmen lazım tutunursan yarsın
makinalar hakkında bilgim yok seni yanlış yönlendirmeyeyim. ama benim de bi ara istediğim şeyler arasındaydı. pasif gelir yaratabileceğin düşündüğüm bir projeydi. aslına bakarsan kendi hobilerim ve zevklerim beni buna yönlendirmişti. rafta dursun diye basit bir figür bile uçuk fiyat. bu kesin yapılmıştır ya dediğim çoğu şeyi bulamadığımı biliyorum.tabii ki bu kadar az bir miktarla iş kurulmaz ama küçük de olsa başlamak istiyorum.şuanda zaten çalıştığım bir iş var ama yanınada ek gelir olması amacıyla böyle bir şey düşündüm.dediğiniz gibi 3d printer baktım şu modeller gözüme çarptı ve dedğiniz gibi en azından olmadı mesela yapamadım evde istediğim şeyleri basarım çöp olmicak bir makina.
![]()
Bambu Lab P1S Combo 3D Printer (AMS üniteli) Bambu Lab Bambu Lab
Bambu Lab P1S Combo 3D Printer (AMS üniteli) Bambu Lab Kutudan Çıkar Çıkmaz Tam PerformansKutudan çıkar çıkmaz çalışır. Onunla uğraşmanıza gerek yoktur; düğmesine basmanızla yazıcı tüm kalibrasyonları (Otomatik Bed Leveling, Titreşim telafisi) sizin için kendi kendine hâlleder. P1S ile her zamanstore.metatechtr.com
![]()
Bambu Lab P1S AMS 2 Pro Combo 3D Printer with Buffer Bambu Lab Bambu Lab
Bambu Lab P1S AMS 2 Pro Combo 3D Printer with Buffer Bambu Lab Kutudan Çıkar Çıkmaz Tam PerformansKutudan çıkar çıkmaz çalışır. Onunla uğraşmanıza gerek yoktur; düğmesine basmanızla yazıcı tüm kalibrasyonları (Otomatik Bed Leveling, Titreşim telafisi) sizin için kendi kendine hâlleder. P1S ile hstore.metatechtr.com
![]()
Bambu Lab P2S Combo 3D Printer Bambu Lab Bambu Lab
Bambu Lab P2S Combo 3D Printer Bambu Lab İkonik Bambu Lab P1S, 3 boyutlu baskı peyzajında devrim yarattı.Hızı, güvenilirliği ve değeri kısa sürede baskı çiftlikleri için öncelikli tercih haline geldi ve böylee endüstri tarihinde büyük bir popülerlik dalgası yarattı. Bambu Labstore.metatechtr.com
Bunun arasındaki fiyat farkı çok yüksek öbür modeller ile arasındaki pek bir fark yokmuş sanırım anladığım kadarıyla değilmi
![]()
Bambu Lab X2D Combo 3D Printer Bambu Lab Bambu Lab
Bambu Lab X2D Combo 3D Printer Bambu Lab Bambu Lab X2D'yi Neden Seçmelisiniz? Çift nozulÇok malzemeli üretim basitleştirildi. Servo EkstrüderTam hızda düz yüzeyler. Çift girişli soğutmaNet detaylar. Aktif ısıtma.Daha güçlü kısımlar. Uyarlanabilir Kalibrasyon.Kalıcı hassasiyet Yapay Zeka İzlemeDahilistore.metatechtr.com
Ve bide reçine baskı makinaları var onlarda çok daha iyi işler ortaya çıkıyor onlar nasıldır.
tabii ki olur ama reklam önemli yaniSELAMÜN ALEYKÜM
Kişiye özel telefon kılıf yapıp satmak para kazandırırmı.mesela makinasınıda alsam mantıklımı evde en azından ek gelir olur sizce mantıklımı.
Lazım olanlar
![]()
Goldpix Full Otomatik Düz Isı Transfer Baskı Makinesi - 38x38cm | Hızlı Kargo
Goldpix Full Otomatik Düz Isı Transfer Baskı Makinesi - 38x38cm en iyi fiyatla Teknofinal'de! Farklı ödeme seçenekleri ve hızlı kargo ile hemen satın alın.www.teknofinal.com
Epson Ecotank L3266 Fotokopi, Tarayıcı, Wifi Mürekkep Tanklı Yazıcı (C11CJ66407) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Epson Ecotank L3266 Fotokopi, Tarayıcı, Wifi Mürekkep Tanklı Yazıcı (C11CJ66407) en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Epson Ecotank L3266 Fotokopi, Tarayıcı, Wifi Mürekkep Tanklı Yazıcı (C11CJ66407) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Epson Ecotank L3266 Fotokopi, Tarayıcı, Wifi Mürekkep Tanklı Yazıcı (C11CJ66407) en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
![]()
Termal Transfer Isı Bandı | Hızlı Kargo
Termal Transfer Isı Bandı en iyi fiyatla Teknofinal'de! Farklı ödeme seçenekleri ve hızlı kargo ile hemen satın alın.www.teknofinal.com
![]()
Goldpix Manuel Düz Isı Transfer Baskı Pres Makinesi - 38x38cm | Hızlı Kargo
Goldpix Manuel Düz Isı Transfer Baskı Pres Makinesi - 38x38cm en iyi fiyatla Teknofinal'de! Farklı ödeme seçenekleri ve hızlı kargo ile hemen satın alın.www.teknofinal.com