Kişiye Özel Telefon Kılıfı Yapıp Satmak Para Kazandırırmı

piyasa hükmeden elemanların arasına girmen lazım tutunursan yarsın

piyasa hükmeden elemanların arasına girmen lazım tutunursan yarsın
Hocam vazgeçtim ya kılıfdan.3d yazıcı hevesim vardı zaten eskiden beri sonra almadım vazgeçtim şimdi tekrar heveslendim belki yapıp satılır satılmazsa bile en azından zararı olmaz yazıcının istediğini basıyor makina.

tabii ki bu kadar az bir miktarla iş kurulmaz ama küçük de olsa başlamak istiyorum.şuanda zaten çalıştığım bir iş var ama yanınada ek gelir olması amacıyla böyle bir şey düşündüm.dediğiniz gibi 3d printer baktım şu modeller gözüme çarptı ve dedğiniz gibi en azından olmadı mesela yapamadım evde istediğim şeyleri basarım çöp olmicak bir makina.

Bunun arasındaki fiyat farkı çok yüksek öbür modeller ile arasındaki pek bir fark yokmuş sanırım anladığım kadarıyla değilmi

Ve bide reçine baskı makinaları var onlarda çok daha iyi işler ortaya çıkıyor onlar nasıldır.
makinalar hakkında bilgim yok seni yanlış yönlendirmeyeyim. ama benim de bi ara istediğim şeyler arasındaydı. pasif gelir yaratabileceğin düşündüğüm bir projeydi. aslına bakarsan kendi hobilerim ve zevklerim beni buna yönlendirmişti. rafta dursun diye basit bir figür bile uçuk fiyat. bu kesin yapılmıştır ya dediğim çoğu şeyi bulamadığımı biliyorum.

SELAMÜN ALEYKÜM
Kişiye özel telefon kılıf yapıp satmak para kazandırırmı.mesela makinasınıda alsam mantıklımı evde en azından ek gelir olur sizce mantıklımı.

Lazım olanlar

tabii ki olur ama reklam önemli yani

Geri