63.000 TL'ye Topladığım, Esrarengiz 2k/4k Oyun/İş Bilgisayarı!

Alıntıyı görüntüle
şimdi ram bakarken gördüğüm mesaj
AHHAHAAHHAAHAHHAHAHAHA ÖLCEM ŞİMDİ GÜLMEKTEN AHHAHAHAHAHAAHHAHAAHAHHAHAAH

Aşırı cins tipler var ya, benim şansım yaver gitti bu arada 2. el konusunda. Ram'i aldığım adam kamyoncuydu. Antalya'ya nakliye çıkarsa elden de getiririm diyen biriydi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eyvallah kanka. Valla yormayacaksa bir dene istersen 2 tarafıda dene hangisi daha rahat birşeylere değmiyorsa öyle montajla.
Aynen aynen bakıcam ona, ram'e değiyorsa hiç girişmem, CPU ısınınca ram'i haşlarız falan. Neme lazım.

Sistem güzel, hayırlı olsun ama bir şey eklemek istiyorum. Her satıcı her üründe istediğiniz fiyata düşmüyor. Siz ucuza buldunuz diye genelleme yapmak yanlış. Ki sarı sitenin fiyat ortalamalarını düşünüp neden herkesin ikinci ele param yetmiyor dediğini göz önüne alınca şanslı birkaç insandan başkası her zaman ucuza ürün bulamaz. Ülkede insanlar, günde ortalama 10 11 saat çalışırken de forumdaki sıcak fırsatları birçok insan takip edemiyor. Zaten güzel indirim olduğunda botlar ve al-satçılar hemen kapıyor.

Sistem güzel, hayırlı olsun ama bir şey eklemek istiyorum. Her satıcı her üründe istediğiniz fiyata düşmüyor. Siz ucuza buldunuz diye genelleme yapmak yanlış. Ki sarı sitenin fiyat ortalamalarını düşünüp neden herkesin ikinci ele param yetmiyor dediğini göz önüne alınca şanslı birkaç insandan başkası her zaman ucuza ürün bulamaz. Ülkede insanlar, günde ortalama 10 11 saat çalışırken de forumdaki sıcak fırsatları birçok insan takip edemiyor. Zaten güzel indirim olduğunda botlar ve al-satçılar hemen kapıyor.
Çok haklısınız. Benim artım, ben evden çalışan bir yazılımcıyım. Zaten bir gözüm fırsatlarda.

Ama yakaladığım sıfır fırsatların hiçbirisi "flaş" fırsatlar değildi. O da var. Mesela aldığım sıvı soğutma, 5 gün indirimde kaldı. Diğer tümü de öyle.

Sahibinden konusunda da, kesinlikle doğru. Ben 6900XT ve 6950XT olmak üzere belki 11 kişiyle görüştüm. Biriyle anlaşabildim.

Ancak bu bunu ilk kez yapışım değil.

Mesela, 6950XT'nin 2. el fiyatları 18 ila 22 arasında. 18 dip. Ben nasıl 16'ya aldım? Hotspot 98'e vuruyor; padler değişmeli zaten ben cebimden padlere 3 lira vereceğim; gel kargo ile uğraşma aynı şehirdeyiz, elden alayım geçeyim dedim. İlan fiyatı 19 liraydı.

Padleri değişecek miyim? Tabii ki de hayır. UV yaptım, furmark'da 95 görüyor hotspot ve fazlasıyla yeterli.

Biraz tilki de olmak lazım.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,367
Üyeler
201,471
Son üye
Seyyithanbykl