1 Ayda Tıp Kazanabilir Miyim ( 1 Ay Sonra Güncelleme Yapacağım Beklemede Kalın)

Çalışmadan 50ayt bence de yapılamaz. Ama obp için çok da çalışmaya gerek yok. Dersi dinleyip sınavdan önce biraz tekrar yapmak yetiyor. Tabi bu durum okula ve sınavların zorluğuna göre değişir.
Berbat bir lisede olsa anlarim ogrenciler mal olmasindan dolayi sınavlarin çok basit olmasini da bu elemana calismadan 50 ayt yapabilir hale getirebilen hocaları varsa calismadan 96 obp yaptırmazlar sana.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

50 ayt degilde kendisi zaten hem akrabam olur hem de ilkokulu aynı sınıfta okuduk. Benim kendi çevremde gördüğüm en zeki kisi. Yksye deprem sezonu girdi evleride ağır hasar almıştı evsiz kaldığı halde 30k falan yapmıştı mezuna kaldı tabi suanda da tip okuyor. Lise döneminde elbette çalışmıştır.
Senin akraban calismis yani hocam çalışmadım diyorsa yalan söylüyordur onu bil tabii bu zeki olduğunu degistirmez. Bu konunun sahibi hic calismadan 50 ayt yapiyorsa calistigi zaman da aytyi fulleyip bos sayfalara da 10 tane matematik olimpiyatları sorulari yazip cozebilir olmasi gerek. Ustteki arkadasin yazdigina göre tipin yanindan bile geçememiş orasi ayri.

Son düzenleme:
Beyler arkadaş bugün 19:38’de en son aktifmiş ve ne oldu yaptın mı diye soran arkadaşta bugün saat 15:30 da falan sormuştu galiba

Yani cevap vermediğine göre yapamamış

IMG_4108.webp
Sonuç bu şekilde tyt matı salladım onu çözsem belki 100k ya girermişim de yine mezuna bırakacağım için sıkıntı yok. Şu an mezuna bıraktım bakalım hayırlısı herkese teşekkür ederim ilgisi alakası için

Lise boyunca hiç calismadim(min 7 saat). Aynen sen mega mindsin ya evde calismadan 50 ayt yapiyorsun haha obp 96ymis bide.
Al bak sonuç burda çalışmadan yaptım var mı sıkıntı

Hayir sen ciddi şekilde çalışıp bu sonucu elde ettin, ilgi mi istiyorsun hâlâ anlamadım?
Herkesi kendin gibi mi sanıyosun sen, sen lise boyu ders dinlemediysen arka sırada sohbet muhabbet ettiysen son sene çalışsan da bir şey yapamazsın zaten. Belli ki çalışmana rağmen bir başarı elde edememişsin ondan kaynaklı galiba bu haset

Hocam niye uzatıyorsunuz şu konuyu hoplatmasaydım keşke
merak etmiş olman normal ben sonucu direkt attım merak edenler için sonuç ortada çalışmadan olmuyor yani, arkadaş herkesi kendi zeka seviyesinde zannediyor

Herkesi kendin gibi mi sanıyosun sen, sen lise boyu ders dinlemediysen arka sırada sohbet muhabbet ettiysen son sene çalışsan da bir şey yapamazsın zaten. Belli ki çalışmana rağmen bir başarı elde edememişsin ondan kaynaklı galiba bu haset

merak etmiş olman normal ben sonucu direkt attım merak edenler için sonuç ortada çalışmadan olmuyor yani, arkadaş herkesi kendi zeka seviyesinde zannediyor
Calismamama rağmen basaramadim fakat senin gibi calismadim da 50 ayt 96 obp kolpasi sıkmıyorum. Cok zekisin ya calismadan bu netleri yapiyorsun, çalışarak kazanaydin ya tip fakultesini, yanindan bile gecememissin laga luga anca. Neyse, sana kendi hayal diyarlarinda başarılar.

Son düzenleme:
Tıp kazanmak kolay değil onu biliyorum ama lise hayatında ki sınav sistemi ile üniversite sınav sistemi aynı değil. Test çözmek lazım onun için hemde bol bol.

Calismamama rağmen basaramadim fakat senin gibi calismadim da 50 ayt 96 obp kolpasi sıkmıyorum. Cok zekisin ya calismadan bu netleri yapiyorsun, çalışarak kazanaydin ya tip fakultesini, yanindan bile gecememissin laga luga anca. Neyse, sana kendi hayal diyarlarinda başarılar.
Zaten söyledim ya çalışmadan olmayacağını başaramadığımı sadece şansımı denediğimi. Neyi uzatıyosun hala neyin çekememezliği bu

Zaten söyledim ya çalışmadan olmayacağını başaramadığımı sadece şansımı denediğimi. Neyi uzatıyosun hala neyin çekememezliği bu
Güzel dostum öncelikle merhaba. Bu yıl kazanmazsın seneye kazanırsın, onlar çok mühim değil. Seçtiğin alan çok mühim. Tıp not için, para için girilecek alan değil fakat senin yaşlarda bunu anlamak zor. Anladığını zannedersinde, bazı şeyler farklıdır. Sürekli eğitim alman gereken bir alan. Üstüne 6 yıl + uzmanlık 3 desen 9 yıl kafadan gidiyor. Ve bu çalışma ile gene hayat konforun olmayacak. Git bi 10 saat acilde dur mesela. Kahveyi ana besin kaynağı yapan bir meslek nöbetlerle. İnsan sevmeden yapılacak alan değil, insan sevmekte bizim ülkemizde artık çok zor. Çok daha sorunlu şeylerde anlatırımda, yani bi hevesin varsada hepten kırmakta istemem. O doktorlara saygı duyulması durumu artık azaldı, hastaneler ticarethaneye dönmüş durumda maalesef. Gerçekten bazı doktorlar var Allah onlardan razı olsunda, yani sayı olarak azaldılar bayağı.

yazık kafana ne çekipte şöyle entera basıyorsunuz anlamıyorum

Alıntıyı görüntüleSonuç bu şekilde tyt matı salladım onu çözsem belki 100k ya girermişim de yine mezuna bırakacağım için sıkıntı yok. Şu an mezuna bıraktım bakalım hayırlısı herkese teşekkür ederim ilgisi alakası için

Al bak sonuç burda çalışmadan yaptım var mı sıkıntı
eline sağlık dostum son 1 aya göre gayet iyi sonuçlar matı batırmışsın onun haricinde güzel

Hangi kafayla bunu yükselttim ya bide takip ediyormusum zırt birt bildirim geliyor

Geri