MAXSUN Challanger B850M-K AM5 DDR5 6000 Mhz M.2 HDMI mAtx AMD Anakart
MS-CHL-B850M-K - MAXSUN Challanger B850M-K AM5 DDR5 6000 Mhz M.2 HDMI mAtx AMD Anakart
4 ram slotu doldura bilcenmi knk2 ram slotu 1 m2 pehhh
doldura bildim knk4 ram slotu doldura bilcenmi knk
amd de quad channel stabil bile degil çoğu anakart ramda tam hızı alamıyo 4 ram slotu olsa nolucak ki, bu chipsete bu fiyat bedava b840 parasına2 ram slotu 1 m2 pehhh
sırf tek m2 için bile alınmaz, benim anakartta 3 m2 slotu birden dolu asla yetmez bana. üstte atılan sapphire çok daha mantıklı.amd de quad channel stabil bile degil çoğu anakart ramda tam hızı alamıyo 4 ram slotu olsa nolucak ki, bu chipsete bu fiyat bedava b840 parasına
Ozaman bu fiyata anakart bakma knkdoldura bildim knk
ben bakmıyorum, bakanı yanlış yönlendirmemek için kötü olduğunu söylüyorum knkOzaman bu fiyata anakart bakma knk
İnsanin bilgisayar toplarken ilk kasa ve anakart alası geliyor. Aldıkça üstüne takarım bir araya gelmesini izlerim kafasıyla. Ama en sağlam indirime girenler bunlar ya. İndirimsiz alinca pisman eden cinstenMAXSUN Challanger B850M-K AM5 DDR5 6000 Mhz M.2 HDMI mAtx AMD Anakart
MS-CHL-B850M-K - MAXSUN Challanger B850M-K AM5 DDR5 6000 Mhz M.2 HDMI mAtx AMD Anakartpckolik.com.tr