SalimBdk
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,467
Bi faydası yokdoldura bildim knk
Bi faydası yokdoldura bildim knk
şu fiyatlara nasıl bilgisayar toplayasınız geliyor?İnsanin bilgisayar toplarken ilk kasa ve anakart alası geliyor. Aldıkça üstüne takarım bir araya gelmesini izlerim kafasıyla. Ama en sağlam indirime girenler bunlar ya. İndirimsiz alinca pisman eden cinsten
knk sen özel birisin ne olur alma senin belliki indirime zaten ihtiyacın yok. bu tartışmanın içine girmene gerek yok. 4 tane ram 40kyı geçik zaten bu parayı veren adam gitsin bi zahmet 10k versin adam akılı x870 bişi alsınsırf tek m2 için bile alınmaz, benim anakartta 3 m2 slotu birden dolu asla yetmez bana. üstte atılan sapphire çok daha mantıklı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
7+2+1 sapphire
4+2+1 konudaki maxsun
sapphire her türlü çok daha iyi
sdgfgkjdagsfdgta
Yav aynı paraya daha iyisi var demek suç muknk sen özel birisin ne olur alma senin belliki indirime zaten ihtiyacın yok. bu tartışmanın içine girmene gerek yok. 4 tane ram 40kyı geçik zaten bu parayı veren adam gitsin bi zahmet 10k versin adam akılı x870 bişi alsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sdgfgkjdagsfdgta
değil tabide bence üslubun biraz üsten olmuş knk ALLAH daha çok versin ama ben bu arada anakartı felan bilmiyorum bi göz atayım dedim konuya. benim bildiğim 4 ram slotu doldursanda sıkıntı dolmasanda sıkıntı parazite sebep oluyor boş ram slotları o yüzden genelde performans rekorları deneyenler bunu tercih etmiyor.Yav aynı paraya daha iyisi var demek suç mu