Samsung 23 Ultra Vs iPhone 13

Hestla

80+
Reaksiyon skoru
107
Herkese selamlar elimde iPhone 13 var Türkiye cihazı pil sağlığı 85 genel performansından pek memnun değilim gerek ekran Hz'si olsun gerek pilinin 1 günü çıkarmaması ve su gibi pilinin bitmesi, arkadaşım yurt dışı S23 Ultra aldı kafa kafaya takaslayalım diyor sizce mantıklı mı evde kullanmadığım eski telefon var IMEI'sini ona atarız sıkıntısız kullanırsın dedi olabilir mi böyle bir imkan ve telefonda istediğim tek kriter şu pili günlük kullanımı çıkartsın ve kamerası Instagram'a hikaye vs atarken iyi çıksın S23 Ultra iPhone 13'e göre bunları daha iyi yapabilir mi takaslarsam eğer şimdiden teşekkürler.

İmei konusunu bilmiyorum ama iPhone 13 le S23 ultra yan yana gelemez bile S23 ultra kesinlikle çok daha üst sınıf bir telefon gerek gücü gerek pili olsun sadece biraz ekranı büyük tek elle telefon kullanmaya alışkınsanız iPhone 13 ten geçince biraz zorluk yaşayabilirsiniz

23 ultra güzel telefon normalde değer ama neden kendi böyle birşeye razı mesela. öyle atılıyorsa kendi atsın kullansın. o kadar kolay değil diye biliyoru imei atmak bunlara. ama telefon bazında bence değer daha yeni sevgilim iphone 13 cihazını elden çıkardı çiziksiz nerdeyse hatasız 95 pilde 22 23 çekiyorlar heryerde ona göre hesap et sen. bi 20 si vardır yani telefonunun kabaca

Herkese selamlar elimde iPhone 13 var Türkiye cihazı pil sağlığı 85 genel performansından pek memnun değilim gerek ekran Hz'si olsun gerek pilinin 1 günü çıkarmaması ve su gibi pilinin bitmesi, arkadaşım yurt dışı S23 Ultra aldı kafa kafaya takaslayalım diyor sizce mantıklı mı evde kullanmadığım eski telefon var IMEI'sini ona atarız sıkıntısız kullanırsın dedi olabilir mi böyle bir imkan ve telefonda istediğim tek kriter şu pili günlük kullanımı çıkartsın ve kamerası Instagram'a hikaye vs atarken iyi çıksın S23 Ultra iPhone 13'e göre bunları daha iyi yapabilir mi takaslarsam eğer şimdiden teşekkürler.
Arkadaş gereğinden fazla istekli gibi geldi
IMEI ile ugrasma bence iPhone 13 sat 5 6k ekle 2 yillik yurtiçi 23 ultra al takas yerine

Arkadaş gereğinden fazla istekli gibi geldi
IMEI ile ugrasma bence iPhone 13 sat 5 6k ekle 2 yillik yurtiçi 23 ultra al takas yerine
Bana da öyle geldi imei atma işini de hiç anladığım bi konu değil artık iphone ekosisteminden çıkmak istiyorum gerek pil durumu gerek su gibi pili tüketmesi beni çok yordu ama samsunga geçmekte de ön yargılarım var alışma konusu vs elimde nakit bi para yok o yüzden kafa kafaya takaslamak mantıklı gelmişti

Buraya iPhone 13 diyen yanlış bilgilendirmeden uyarı yiyecek o yüzden S23U (bence iPhone 13 ama bu arada)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,228
Üyeler
201,444
Son üye
Batoul mattar
Geri