Yarın İlk Sürüş Dersim Var Tavsiyleriniz Neler.

ilk iki ders bak hocan bir halttan anlamıyorsa hiç dinleme sadece parkuru ezberlerken ve parklarda hocadan yararlanabilirsin gerisi ne desek boş kirala bir araç parkurda kendin sür

ilk iki ders bak hocan bir halttan anlamıyorsa hiç dinleme sadece parkuru ezberlerken ve parklarda hocadan yararlanabilirsin gerisi ne desek boş kirala bir araç parkurda kendin sür
ilk dersten sonra zaten babam yakamdan tutup kendisi gösterecek zaten, orda anlamazsam kendisi öpe öpe gösterir : D

valla yalan yok gram fikrim yok. herhalde manuel ya. eğitmen direk aradı gel diye, sanırım manuel olacak
Manuelse ve deneyimin yoksa tamamen soğuk kanlı kalacaksın. İstop etmemen en önemli şey. Gerekirse birkaç milisaniye daha debriyaja bas emin olmadığın sürece.

Gerisi zaten hocanın dinlemesi v.s

Araca binerken aynaları kendine göre ayarla

Bu kadarı yeter bence ilk gün için.

debriyaj kavramayı öğren. bak nerede devir düşmeye başlıyor vs. bir yerden sonra alışacaksın ama stop ettirmemek için devirin tam düşmeye başladığı yerde gaza bas araba yürüsün. kurs arabasında yap hatta istersen uzun uzun devir saatine bak ama kendi arabanda yapma baskı balata yersin

Hoca her şeydir, inşallah iyi birine denk gelirsin brom. Hoca var 150 günde bile öğretemez, hoca var sana 1 günde öğretir. Ben ehliyeti alalı 7-8 yıl oldu. İlk hocam 60'lı yaşlarda agresif bir moruktu, paso azarlıyordu. Göstermediği şeyleri gösterdim diyordu. Sonra bir vesile oldu başka hoca geldi. 1 Günde öğretmişti. :D

Uygunsuz Dil
yav bi şey bilmemen lazım zaten a-q öğrenmek için gidiyorsun ya kursa.

Stres yapma 7 günde sınavı geçecek kadar öğreniyorsun

0 bilgiyle gitmiştim ilk derse hoca hiç kullandın mı diye sormuştu direksiyona dokunmuşluğum bile yok dedim öğrenemem kafasına girdim hemen 3. derste anahtarı veriyodu git turunu at gel diyordu sen hocaya bırak stres yapma senin gibi belki 1000 kişi görmüştür her türlü öğretir.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
öğrenmek için gidiyorum ama önceden çalışmak suçmu yani ? ne olur ne olmaz soram dedim yaw
sıkıntı yok dayıoğlu gerilme diye rahatlatmak için söyledim uzay gemisi değil 1-2 derse öğrenir sürersin rahatça zaten hiç bilmiyorsan trafiğe sokmaz seni direk

sıkıntı yok dayıoğlu gerilme diye rahatlatmak için söyledim uzay gemisi değil 1-2 derse öğrenir sürersin rahatça zaten hiç bilmiyorsan trafiğe sokmaz seni direk
uzay gemisi olsa daha rahat olurum, keşke o olsa idi : D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,818
Üyeler
201,588
Son üye
Rhaszvixk
Geri