AMD Ryzen 7 9800x3d Bin Occt Testi Nasıl

Zaten termal kısıtlama yapacak bir sorun yok, ancak o AIO 250-300W'a kadar ısı dağıtabilen bir AIO. Termal macun sürümü, termal macun kalitesi, AIO pozisyonu, AIO pompa devri ve AIO fan profili gibi öğeleri bir tekrar gözden geçirin derim. Hala 6-7 derece inebilir bana göre.
NT-h1 var x şeklinde sürdüm soğutucu üst kısımda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Ou-Sama

İşlemci sağlam ama soğutucun yetmemiş ama occt bu çok takmaya gerek yok oyunlarda bunun yarısı kadar zorlanmaz.

Zaten termal kısıtlama yapacak bir sorun yok, ancak o AIO 250-300W'a kadar ısı dağıtabilen bir AIO. Termal macun sürümü, termal macun kalitesi, AIO pozisyonu, AIO pompa devri ve AIO fan profili gibi öğeleri bir tekrar gözden geçirin derim. Hala 6-7 derece inebilir bana göre.
Havanın sıcak olmasının hiç mi suçu yok memur bey.

Havanın sıcak olmasının hiç mi suçu yok memur bey.
Hiç normal değil günün tam ortasında 180-190W ile 95 derecede(Arkadaşın adını unuttum 140w da 95 görüyor diye AIO değişim yaptırdı) tutan biri vardı forum da ben 225w ile 95 dercedeyim OCCT AVX2 ve Prime 95 Smallest testinde. 1 saat 20 dk VT3(190w cpu) sıcaklık 80 dereceyi bile üstüne çıkmadı. İsmi hatırladım @Efe D.

Bende alasım geldi valla r7 9800x3d baya iyi işlemci diyolar artic freezer iii pro var kasaya sığmıyo v100r mini alcam herhalde npcam bende bilmiyom

Bende alasım geldi valla r7 9800x3d baya iyi işlemci diyolar artic freezer iii pro var kasaya sığmıyo v100r mini alcam herhalde npcam bende bilmiyom
Oyun performası olarak en iyisi tek ccd 8 çekirdek 96mb cache 5.2 ghz +200 pbo ile 5.4 daha da efsaneleşiyor.

Geri