Yardım Donanım Arşivi G3 Sisteme Sahibim Bu Sıcaklıkları Nasıl Düşürebilirim ?

bugün yaptım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ankara hocam
ankarada mümkünü yok ben deniz kenarında oturuyorum çanakkalede püfür püfür esiyor heryer 29 yazıyor kombinin termometresi

çift monitör kullanıyorum bir yandan yt den video izleken bir yandan fifa oynuyuorum işlemci macunu bugün değiştirdim arctic mx-4 kullandım 2. monitörden bir şey izlemesem de bu sıcaklıklara ulaşıyor.

DA- G3 YT VİDEOSU 65 derece üstüne çıkmıyor. videoda.
kanki 2 ay önce 2. el aldım termal macun bakımı yaptım sıcaklık hiç düşmedi gittim kule tipi taktım sıcaklık 30 derece düştü başta sıcaklık 97 dereceydi sonra 67 ye düştü tavsiyem kule tipi al 120mm kaliteli bir şey

• Beğen
Reaksiyonlar: Lowe
kanki 2 ay önce 2. el aldım termal macun bakımı yaptım sıcaklık hiç düşmedi gittim kule tipi taktım sıcaklık 30 derece düştü başta sıcaklık 97 dereceydi sonra 67 ye düştü tavsiyem kule tipi al 120mm kaliteli bir şey
tamam hocam bakıcam

hayır wraith prism
Kaç senedir kullanıyorsun soğutucunu ayrıca her islemci aynı sıcaklıkta çalışmaz normal demiyorum sıcaklığa ama eskimiş bir r5 3600 ile eskimiş bir soğutucuyla olabilecek bir durum.

• Beğen
ankarada mümkünü yok ben deniz kenarında oturuyorum çanakkalede püfür püfür esiyor heryer 29 yazıyor kombinin termometresi
1786910115378.webp

yani hocam 4m2 odadayım pencere kapalı vantilatör 22 derecelere kadar düşürüyor.

Kaç senedir kullanıyorsun soğutucunu ayrıca her islemci aynı sıcaklıkta çalışmaz normal demiyorum sıcaklığa ama eskimiş bir r5 3600 ile eskimiş bir soğutucuyla olabilecek bir durum.
olabilir hocam dediğiniz sistem almayı düşünüyorum zaten 50 60k bandında

Alıntıyı görüntüle
yani hocam 4m2 odadayım pencere kapalı vantilatör 22 derecelere kadar düşürüyor.

olabilir hocam dediğiniz sistem almayı düşünüyorum zaten 50 60k bandında
Ayrıca soğutması çok iyi olmayan modeller icin sıcaklık faktörü çok fazla etki ediyor zaten söylemiş arkadaşlarda. Çok takma sıcaklığını kafana fan sesi rahatsız etmiyorsa devamke.

• Beğen
Ayrıca soğutması çok iyi olmayan modeller icin sıcaklık faktörü çok fazla etki ediyor zaten söylemiş arkadaşlarda. Çok takma sıcaklığını kafana fan sesi rahatsız etmiyorsa devamke.
yok fan sesi etkilemiyor fazla :D

• Beğen
aslında sıcaklık normal gibi gigabyte kartlar genelde soğutma konusunda öyle oluyor işlemci de kuletipin yok

• Beğen
çift monitör kullanıyorum bir yandan yt den video izleken bir yandan fifa oynuyuorum işlemci macunu bugün değiştirdim arctic mx-4 kullandım 2. monitörden bir şey izlemesem de bu sıcaklıklara ulaşıyor.

DA- G3 YT VİDEOSU 65 derece üstüne çıkmıyor. videoda.
o ekran kartı modeli ztn sıcak çalışıyor bakımı hangi marka ile yaptın

aslında sıcaklık normal gibi gigabyte kartlar genelde soğutma konusunda öyle oluyor işlemci de kuletipin yok
o işlemcide wratihprism aratmaz kule tipini 5600 ile kullanıyorunm 65 geçmiyor

herkes kule tipi demişte prism yeteceğini düşünüyorum

o ekran kartı modeli ztn sıcak çalışıyor bakımı hangi marka ile yaptın
5 yıldır aynı pedler var üstünde sadece fanlarının tozunu aldım ped değiştirmedim maalesef :/

5 yıldır aynı pedler var üstünde sadece fanlarının tozunu aldım ped değiştirmedim maalesef :/
macun ne kullandın hacı padler yumuşaksa elleme o kalitede bulmak pahalıya patlıyor

vallaha kule tipi fazla pahalı değil de prism o kadar güclü soğutucu değil. 4 bakır borulu bir tane alsan sıcaklık 10 derece düşer neredeyse belki fazla bile padle alakalı bir durum değil orası genel sıcaklık gösteriyor hotspot ve vram sıcaklıklarını koymamışsın ekran kartının fan hızını koymamışsın yeter diyorsan yeterdir o zaman dostum yapacak bir şey yok öneri sunduk o yeter bu yeter diyosun termal macun markası yok kurumuş mu ölmüş mü bilinmiyor fan hızı bilinmiyor hava zaten sıcak full yükte zaten sıcaklık normal

• Beğen
Geri