Bol bol istop ettirmen asıl iyi sınava kadar alışırsın tam olarak .İlk gün rotayi gösteriyor zaten Park yaptırmaz birde tanıtımEvet ana yola soktu biraz dönmenin ardından, 10 dakka bi yol gittik sonra bu günlük yeter dedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Pazar yerinde 1-2 kez istop etti arav :/ ama yolda ettirmedim![]()
Zaten parkur direkt trafik içinde oluyosanmam trafiğe çıkartacağını. önce bi adapte olman lazım parklarda falan direksiyon hakimiyeti kazanman lazım. kendini kasma eğitmen ne diyorsa aynen uygula. zaten her şeyin bir yöntemi var. mesela park yaparken aynaya bak dubayı gör direksiyonu tam kır falan filan anlatır zaten yöntemi. inan ki çok basit. bisiklet sürmeyi öğrenmek bile daha zor![]()
Hani mesela L den paralele gitmek için trafik içerisinde olman lazımBol bol istop ettirmen asıl iyi sınava kadar alışırsın tam olarak .İlk gün rotayi gösteriyor zaten Park yaptırmaz birde tanıtım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Zaten parkur direkt trafik içinde oluyo
paralel park ederken en fazla bir kere girerim baktım olmayacak gibi çıkarım tekrar girerken tekte girebiliyor oluyorum.ben reelde çok nadir kullandım o taktikleri. bir noktadan sonra alışıyor olmalısınız zaten. her zaman aynı park pozisyonları denk gelmiyor çünkü bazen dar bazen geniş yerler oluyor
yani aslında zaten nasıl daha rahat park edilebilecekse o şekilde yapmak gerekir. iyi park edildikten sonra nasıl edildiği çok da önemli değilparalel park ederken en fazla bir kere girerim baktım olmayacak gibi çıkarım tekrar girerken tekte girebiliyor oluyorum.
bence taktiklerde sorun yok çünkü zaten bunlar nasıl park ettiğimizi anlatıyor
belki gördüğümüz şeyler farklıdır bilemiyorum ama benim için o şekilde
hocam benim araba dizel gaz vermeden de kalkıyor mesela muhtemelen kurs aracı da öyledir bu sadece kavradığı yeri anlamak için iyi. ben ilk defa lpgli arabaya bindiğimde kaldıramamıştım arabayı stop ettirip duruyordum üçüncü denememde kaldırabilmiştimDebriyaj ile kalk derse öyle yapma gaz vermeden kaldırmaya çalışıyo bitane hoca kız arkadaşıma öyle öğretiyordu düzelttim gaz vererek kalk
Hocam bence yanlış bi öğretim biçimi herkes yeni araba kullanacak değil ya kıza 97 model tipoyla araba öğretirken debriyajla zor kalkıyodu xdhocam benim araba dizel gaz vermeden de kalkıyor mesela muhtemelen kurs aracı da öyledir bu sadece kavradığı yeri anlamak için iyi. ben ilk defa lpgli arabaya bindiğimde kaldıramamıştım arabayı stop ettirip duruyordum üçüncü denememde kaldırabilmiştim
Normal . Geri viteste aynı düz gider gibi nereye çevirirsen oraya gider . Sol sağ aynalara bak kafiDefterin 30 saat sürmesi normal mi ? Bide geri viteste gitmek için taktik varmı? Tam becermedim adam boşver düz devam et dedi![]()
Ehliyet kursu yerine kasaba falan mi başvurdunuz naptınız ben ehliyeti aldığım zaman her dersim 2 saatti 5-7 ders gördüm diye hatırlıyorum bu sene kardeşim ehliyet aldı yine aynı şekildeydi. Hadi ders saatini geçtim eğer beceremediysen öğretmesi lazım boşver düz devam et ne demek. Ayrıca sınav rotası üstünde çalışmıyor musunuz park vs için her türlü geri gitmen lazım.Defterin 30 saat sürmesi normal mi ? Bide geri viteste gitmek için taktik varmı? Tam becermedim adam boşver düz devam et dedi![]()