Çözüldü✓ Claw's Nexus Air V1 Alınır mı

Reaksiyon skoru
42
Bütçe
3000
dostlar öncelikle hayırlı akşamlar, anlık olarak monster pusat v11 kullanıyorum, kablo işi çok sıkmaya başladım dolanıyor katlanıyor takılıyor + bilgisayar televizyona da bağlı sürekli bilgisayar başına geçmem gerekiyor bundan ötürü kablosuz oyuncu faresi almayı düşünüyorum. 3bin tl bütçem var 2. el önermeyin kart ile alacağım için sıfır almam gerek öneriniz varsa her türlü tavsiye ve öneriye açığım anlık olarak bunu buldum iyi gibi duruyor ama hiç bir fikrim yok : https://www.hepsiburada.com/claw-s-...m-destegi-p-HBCV00006CVVI4?magaza=Hepsiburada

3000 TL bütçede bunu alsam ağlarım herhalde.

Buna bakabilirsin.

Hayır, Claws'ın ederi ₺500-800 arası. Ben de yedek fare olarak Air modeli de var. Toplasan 1 hafta kullandım boyası attı. Ayrıca bu bütçede çok daha iyi ürünler var.

Mesela ₺100 civarı artırırsan şu ürün var.

Veya bu da alınabilir.

İki ürünün de sensör, switch, mcu ve malzeme kalitesi iyi. VGN yeni bir MCU olduğundan güç tüketiminde daha iyi, ama tek renk seçeneği kalmış.

A9 PRO da bir alternatif ama bence 3395 sensör için ₺2600 pahalı ya. Wraith'in ATK ile işbirliği bayağı köklü oldu. Bir ara o ürünlere iyi bir fiyat revizyonu şart.

Son düzenleme:
A9 PRO da bir alternatif ama bence 3395 sensör için ₺2600 pahalı ya. Wraith'in ATK ile işbirliği bayağı köklü oldu. Bir ara o ürünlere iyi bir fiyat revizyonu şart.

3395 ile 3950nin arasında neresinden baksan %15 civarı bir fark var hocam. Bence çok abartılacak bir şey değil ama onun dışında senin attığın VGN daha mantıklı.

cevaplar için çok teşekkürler, gece kimse dönmeyince kendi kullanımıma uygun farklı bi mouse aldım iyi forumlar

Geri