Yardım Bilgi Araştırması İçin Hangi Yapay Zeka Aboneliğini Almalıyım

ayranli_tuz

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,883
çoğunlukla üzerinden en az 3-5 yıl geçmiş ve kaynakları yapay zekaya öğretilmiş bilgileri sorup kendim öğrenmem için hangi yapay zekayı önerirsiniz?
aklımda chatgpt, claude ve gemini var
gemini öğrenci planı ekimde bitiyor, geminiden memnunum, devam ettirmeli miyim?
notebooklm kullanıp kaynağı kendin koyabilirsin derseniz hem kaynaklar bende yok hem sayfa limiti yüzünden tek kaynak bile sığmıyor

18 aylık gemini işini bir al bence

kaynak taraması bakımından chatgptnin üstüne tanımam ama ayda 20 dolar kimisine koyabilir

kaynak taraması bakımından chatgptnin üstüne tanımam ama ayda 20 dolar kimisine koyabilir
gemini de aynı fiyat
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kaynak taraması için chatgpt mi önerirsiniz o zaman

GPT modelleri araştırma konusunda başarılılar. Çoğu konuda da zirveye oynayan modelleri var 20$'a maksimum performans falan. Hesabınızı başka uygulamalar ile kullanmanıza da izin veriyor. Öte yandan Google tarafının güçlü bir model çıkarması bekleniyor.

Hocam bilgi kaynağı google olacaksa gemini al geç. 18 aylık paketi al. 18 ay kullanamazsın muhtemelen ama ne kadar kullansan kar olur. claude kodlama tarafında iyi. gerek yok o kadara

çoğunlukla üzerinden en az 3-5 yıl geçmiş ve kaynakları yapay zekaya öğretilmiş bilgileri sorup kendim öğrenmem için hangi yapay zekayı önerirsiniz?
aklımda chatgpt, claude ve gemini var
gemini öğrenci planı ekimde bitiyor, geminiden memnunum, devam ettirmeli miyim?
notebooklm kullanıp kaynağı kendin koyabilirsin derseniz hem kaynaklar bende yok hem sayfa limiti yüzünden tek kaynak bile sığmıyor
Claude bu konularda çok iyi değil diye biliyorum onun süper olduğu konu kod kısmı. Chat denemedim bayadır durumunu bilmiyorum ama Gemini başarılı bence, Notebooklm de çok başarılı ekleyeceğin kaynak yoksa Gemini konuşmaları bile kaynak olarak eklenebiliyor not defterinin içine direkt gemini sohbeti açabiliyorsun onu da referans alıyor sonrasında 😀

Claude bu konularda çok iyi değil diye biliyorum onun süper olduğu konu kod kısmı. Chat denemedim bayadır durumunu bilmiyorum ama Gemini başarılı bence, Notebooklm de çok başarılı ekleyeceğin kaynak yoksa Gemini konuşmaları bile kaynak olarak eklenebiliyor not defterinin içine direkt gemini sohbeti açabiliyorsun onu da referans alıyor sonrasında 😀
chatgpt denemek veya gemini devam etmek mantıklı o zaman
aslında pro 3.5 getirseler geminiden devam ederdim de flash 3.5 geldi 3.6 geldi 3.7 geldi proya hala yok..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,848
Üyeler
202,410
Son üye
BilginTR
Geri