🔥İndirim Ktc M27t6s 2k Qd-Mini Led Ips Beyaz Monitör 14.999 TL!

Lansman ürünü ortada fiyat yok fiyat geçmişi yok peki sana bunun sıcak fırsat olduğunu düşündüren nedir boş yorum yazsam sana ortalığı yakardın burda boş yorum hakaret değil deme şimdi.

amazon Almanya bu da bir ara yüzde 25 pahalıya satılmış fırsat diye satıyorlar şimdi ne kadar olmuştur almanyada Lansman yapalı acaba zam gelecekti değil mi bugün haberi var.
Alıntıyı görüntüle
Ürün piyasaya girer girmez paylaşmadım. 16.500 TL den girdi bu monitör. Bekledim 15 bin tl ye düşünce önerdim. Sen bakmadıgın için bilmezsin. Lansman fiyatı 15k değil 16.500 TL ydi yani.

KTC ürünlerine zam yapacağını 1 gün önce açıkladı. Aoc da bir kaç gün önce söylemişti. İkisininde ortak noktası artan bileşen maliyetleri. Bileşen maliyet artışı bu iki markaya özel değil diğer markalarda zam yapacaktır diye düşünüyorum. 6 ay sonra fiyatlar tam tersi seyrederse bu seferde niye önermediniz olmasın. İki markanın da üst üste açıklama yapması tesadüf gibi gelmiyor bana.

Boş yorum cevabını hakaret olsun diye yazmadım bu konuda anlaşalım niyetim bu değildi.

Baya basit bi' olay ya. Birisi haklı olarak geçen aylarda övdüğün (eksileriyle söylese bile) ürünü neden şimdi çöpe çıkarıyorsun diyor. Diğeri de alınmış ve haklı olarak benim paylaştığım ürünün altına net bir fikir belirtmeden "Pahalı" yazmışsın diyor; bunu kendine hakaret olarak almış.

Olan dostluğa oluyor. İkinizin de haklı olduğu yerler var.

Uzatmayın bence, bu kadar adrenaline, gerginliğe gerek yok.

Ekleme
Mesleğim gereği bolca tasarım işi de yapıyorum. Lenovo Legion 180HZ 2K IPS monitorum var. Bu konuda konuşulan monitorlerin tamamından kötüdür sanırım. Tek yaptığım şey; cep telefonum ile rengini sync etmek oldu ve bu haliyle de hiçbir sorun yaşamıyorum. Ciddi renk işlerinde abartılacak bir şey yok bence. HDR performansı ve parlaklığa daha çok önem veriyorum.

Baya basit bi' olay ya. Birisi haklı olarak geçen aylarda övdüğün (eksileriyle söylese bile) ürünü neden şimdi çöpe çıkarıyorsun diyor. Diğeri de alınmış ve haklı olarak benim paylaştığım ürünün altına net bir fikir belirtmeden "Pahalı" yazmışsın diyor; bunu kendine hakaret olarak almış.

Olan dostluğa oluyor. İkinizin de haklı olduğu yerler var.

Uzatmayın bence, bu kadar adrenaline, gerginliğe gerek yok.
Hocam şu an 5070 ti daha iyi olsa da 9070xt önerirsin doğru mu? Çünkü 20k fark var. 6 ay sonra bu fark 5 bin tl gibi bir şeye düşse 5070 ti daha mantıklı olmuyor mu? 9070xt alınmaz 5k ekle 5070 ti al dersin değil mi? Peki sonra ben sana gelip o zaman niye 9070xt daha kötü de 5070 ti öneriyorsun desem ne dersin? Demez misin bana o günün fiyatları şartları böyle miydi diye?

Arkadaşlar 6 ay önce tcl ve ktc yokken en ucuz glossy oled 25k iken 20k ya g5 önerdiğim ve kusurlarını da söylediğim halde (söylememişim gibi tepki verenler var) bana laf ediyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

TUF vg27aql5a daha iyi olur. Tercihen bütce artarsa tcl 27g64

Son düzenleme:
Hocam şu an 5070 ti daha iyi olsa da 9070xt önerirsin doğru mu? Çünkü 20k fark var. 6 ay sonra bu fark 5 bin tl gibi bir şeye düşse 5070 ti daha mantıklı olmuyor mu? 9070xt alınmaz 5k ekle 5070 ti al dersin değil mi? Peki sonra ben sana gelip o zaman niye 9070xt daha kötü de 5070 ti öneriyorsun desem ne dersin? Demez misin bana o günün fiyatları şartları böyle miydi diye?

Arkadaşlar 6 ay önce tcl ve ktc yokken en ucuz glossy oled 25k iken 20k ya g5 önerdiğim ve kusurlarını da söylediğim halde (söylememişim gibi tepki verenler var) bana laf ediyor.
Bu mesaja katılırım. Evet 5070 Ti bu fiyatta olduğu için önermem asla. 9070XT o fiyata çıkar ya da 5070 Ti inerse; o zaman 5070 Ti alın derim. Glossy önerdiğinizi hemen her mesajınızda gördüm ben de.

Mesajları olabildiğince okudum, bir yerde sadece G5'i gömme durumu varsa onu bilmiyorum. Belki de GGBaba'nın rahatsız olduğu şey; "6 ay önce G5 önerirdim ancak şu anki fiyatlarla bunu bunu öneririm" tarzı bir şey yazmamanızdı. Ancak siz de diyorsunuz ki; bu zaten gün gibi ortada, her şeyi birebir açıklayarak yazmak zorunda değilim.

Olay bence bilgilerden çok uslup ile alakalı. Aranızdaki tartışmanın ana sebebi uslup.

Bir diğer konu ise; monitor piyasası sanıyorum son 5-6 aydır çok hızlandı yeni giren modeller ile. Bugün bu fiyata kesinlikle bu alınır denilen bir monitor haftaya tercih edilmez denebilecek noktaya gelebiliyor.

Bu kadar hızlı bir piyasada, bilgilerin de güncelliği sorgulanıyor elbette.

Bu mesaja katılırım. Evet 5070 Ti bu fiyatta olduğu için önermem asla. 9070XT o fiyata çıkar ya da 5070 Ti inerse; o zaman 5070 Ti alın derim. Glossy önerdiğinizi hemen her mesajınızda gördüm ben de.

Mesajları olabildiğince okudum, bir yerde sadece G5'i gömme durumu varsa onu bilmiyorum. Belki de GGBaba'nın rahatsız olduğu şey; "6 ay önce G5 önerirdim ancak şu anki fiyatlarla bunu bunu öneririm" tarzı bir şey yazmamanızdı. Ancak siz de diyorsunuz ki; bu zaten gün gibi ortada, her şeyi birebir açıklayarak yazmak zorunda değilim.

Olay bence bilgilerden çok uslüp ile alakalı. Aranızdaki tartışmanın ana sebebi uslüp.

Bir diğer konu ise; monitor piyasası sanıyorum son 5-6 aydır çok hızlandı yeni giren modeller ile. Bugün bu fiyata kesinlikle bu alınır denilen bir monitor haftaya tercih edilmez denebilecek noktaya gelebiliyor.

Bu kadar hızlı bir piyasada, bilgilerin de güncelliği sorgulanıyor elbette.
G5 önerirken bütçe çıkarsa glossy alın diye söyledim, ayrıca g5 modelinde eksilerini hep söyledim. Ama 6 ay sonra gelecek bir markanın ürününü tahmin etmek dediğim gibi imkansız. G5 en iyi seçenekti bütçesinde çünkü tcl veya ktc yoktu. Olmayan şeyler üzerinden karalama yapılıyor ben bunu anlamıyorum.

Nisan ayı mesajım duruyor burada:
17235.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

TUF vg27aql5a daha iyi olur. Tercihen bütce artarsa tcl 27g64
tcl 27g64 mü daha ok yoksa konudaki monitör mü

G5 önerirken bütçe çıkarsa glossy alın diye söyledim, ayrıca g5 modelinde eksilerini hep söyledim. Ama 6 ay sonra gelecek bir markanın ürününü tahmin etmek dediğim gibi imkansız. G5 en iyi seçenekti bütçesinde çünkü tcl veya ktc yoktu. Olmayan şeyler üzerinden karalama yapılıyor ben bunu anlamıyorum.

Nisan ayı mesajım duruyor burada:
Alıntıyı görüntüle
Monitor bakarken her mesajınızı okudum hocam ben. Hala daha da almadım gerçi.

İkinizi de mizacen tanıyorum. Bence ikinizin de tersine geldi.

Monitor bakarken her mesajınızı okudum hocam ben. Hala daha da almadım gerçi.

İkinizi de mizacen tanıyorum. Bence ikinizin de tersine geldi.
Birden fazla kişiyle tartıştım ondan biraz sert çıkıştım biraz. Ama 6 ay sonra şu çıkacak diye niye uyarmadın diye cevap veriyor. Nereden bileceğim? Diğeri diyor tcl daha iyi kaynak yok. Bir başkası diyor pahalı ama en ufak açıklama yok. İnsan ister istemez tepki gösteriyor. Bir kişide ürünle alakalı bilgi vermiyor yorum yapmıyor.

Birden fazla kişiyle tartıştım ondan biraz sert çıkıştım biraz. Ama 6 ay sonra şu çıkacak diye niye uyarmadın diye cevap veriyor. Nereden bileceğim? Diğeri diyor tcl daha iyi kaynak yok. Bir başkası diyor pahalı ama en ufak açıklama yok. İnsan ister istemez tepki gösteriyor. Bir kişide ürünle alakalı bilgi vermiyor yorum yapmıyor.
Gerilmekte haklısınız hocam. O da gerilmiştir aynı şekilde ister istemez. İkinizin de bilgi ve tecrübesine çok saygı duyuyorum. Hiç gerek yok. Bir süre ara verin siz de isterseniz

tcl 27g64 mü daha ok yoksa konudaki monitör mü
İkisinin kıyası yok ancak hız (black smearing yok) , hdr parlaklığı, renk gamutu, görüş açısı ktc. Statik kontrast oranı ve IPS glow olmaması sebebiyle tcl. Ancak siyah derinliği ve blooming kıyası yok. Kesin şu diyemeyiz ancak ikisininde albenisi olduğu noktalar var.

tcl 27g64 vs G5 kıyası yok özellikle siyah kıyası karanlıkta. Merakımdan tcl 27g64 alacağım yan yana kıyaslamak için. Farkları nasıl acaba siyahlarda.

4k dual mode mini led beklemenizi tavsiye ederim.

Geri