Bakanlık onaylı yerlerden a kalite bir şey alırsanız çok bi sıkıntı çıkacağını sanmam ama sıfır almak her türlü en iyisi yenilenmişlerde batarya sağlığı biraz daha düşmüş oluyoryd 14 pro max im var kapanmadan 15 veya 16 pro max yenilenmiş taksitle almak istiyorum mantıklı mı ?
Bence mantıksız. Nasıl bir işlem gördüğünü tam olarak bilemezsin. Ben asla güvenemem ama tercih meselesi yine deyd 14 pro max im var kapanmadan 15 veya 16 pro max yenilenmiş taksitle almak istiyorum mantıklı mı ?
Uzun uzun yazmaya gerek yok dostum almayd 14 pro max im var kapanmadan 15 veya 16 pro max yenilenmiş taksitle almak istiyorum mantıklı mı ?
Bakanlık onaylı yerlerden a kalite bir şey alırsanız çok bi sıkıntı çıkacağını sanmam ama sıfır almak her türlü en iyisi yenilenmişlerde batarya sağlığı biraz daha düşmüş oluyor
Yakın zamanda MediaMarkt’ın değişim kampanyasından yararlanarak iPhone 13 cihazımı iPhone 17 ile yeniledim.
Verdiğim telefon kozmetik olarak tek bir nokta hatası bile olmayan, hiç tamir görmemiş ve pil sağlığı %85 olan oldukça temiz bir cihazdı.
Ancak işlem sırasında beni asıl şaşırtan satış temsilcisinin tavrı oldu.
Cihazı eline alıp doğru düzgün incelemedi bile; hiçbir tuşuna basmadan, ekranına bakmadan doğrudan çekmeceye attı.
Benim cihazım temizdi; alan yeni sahibini kesinlikle üzmez. Fakat bu muameleyi gördükten sonra insan düşünmeden edemiyor: İç donanımı yıpranmış, "turşu" olmuş cihazlar da aynı umursamazlıkla kabul edilip bir şekilde başkalarına satılıyor.
Süreç, eski cihazını veren taraf için ne kadar hızlı ve zahmetsizse; o sistemden çıkacak ikinci el veya yenilenmiş cihazı alacak taraf için bir o kadar güven kırıcı.
Firma ne kadar özenli bir yenileme süreci yapıyor bilemiyorum.Alışverişi yapacağınız firmayı araştırın son kullanıcı yorumlarını mutlaka inceleyin satın almadan önce.
Bakanlık onaylı mı. Yenilenmiş telefonlara böyle bi onay mı geldi? Kimler alabiliyor bu onayı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Türkiyede esnaflar başta olmak üzere bütün beyaz yakasından mavi yakalısına kadar büyük bir ahlaki çöküş ve değersizlik var. Bi otomobil markasının yetkili servisinde çalıştım müşterilerin arabalarını içeri alırken dışarı alırken yaptıkları muameleyi bi görseniz ytk. Servise araba vermeye tövbe edersiniz
Tv kanallarını ayarlamak için 1000-1500₺ çeken esnaftan sonra böyle deneyimler şaşırtmıyor
İşini güleryüzle severek yapan bir Allahın kulu insan kalmadı. bi otelde çalışanlar mesleki deformasyon gereği sürekli güleryüzlü ve kibarlar o kadar
Ne olduğu belli belirsiz cihazlar kısaca alınmaz şahsen.yd 14 pro max im var kapanmadan 15 veya 16 pro max yenilenmiş taksitle almak istiyorum mantıklı mı ?