bu güzelde muhtemelen dizime değermasa altı kablo sepeti al 10 20 tanede kelepçe tamam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
şöyle bir şey lazım sanaMasa Altı Kablo Yönetim Tepsisi, Masa Altı Yönetimi için Matkap Kablo Düzenleyici, Ofis ve Ev Standing Masa Kablo Tutucu (Siyah) : Amazon.com.tr: Yapı Market
Masa Altı Kablo Yönetim Tepsisi, Masa Altı Yönetimi için Matkap Kablo Düzenleyici, Ofis ve Ev Standing Masa Kablo Tutucu (Siyah) : Amazon.com.tr: Yapı Marketwww.amazon.com.tr
kasa içi değilde hocam masa altı. kasada kablo görünmüyor zatenÇeşit çeşit imkan var klipsli kumaş toplayıcıdan plastik kelepçeye kadar. Elinizde varsa ip veya misinadan bile bir parça kesip kullanabilirsiniz. (Misina bence çok güzel oluyor özellikle kasa içinde. Eğer güzel bağlarsanız kabloları tutan hiçbir şey görünmüyor)
hocam kullandığınız masayı 2 3 sene kullandım eğer o dizinize değiyorsa hulk felan olmanız lazımbu güzelde muhtemelen dizime değertilt eder beni
hocam oturduğum yerin karşısına yaparsam kesin değerhocam kullandığınız masayı 2 3 sene kullandım eğer o dizinize değiyorsa hulk felan olmanız lazım
valla hulksunuz sanırımhocam oturduğum yerin karşısına yaparsam kesin değerbaktım oturunca mesafeye mesafe yok yani biraz yayılınca kalmıyor ancak masanın sağına koyarsam olabilir sanırım
Gözümde bir kurulum canlandırmaya çalışıyorum. Eğer niyetin monitör ve kasanın güç beslemelerini aşağıya iletmekse dediğim gibi herhangi bir malzeme ile yaparsın. Masanın hemen altında bir araya getirmek istiyorsan buna yönelik sepet falan satıyorlar (küçük bir şey oluyor masanız biraz derinse zaten sorun yaşamazsınız). Sepet almak istemiyorum diyorsan şu anlatacaklarımı yap. Eğer masayı delmen sorun değilse alt kısmına 2 tane vidayı aynı hizada yerleştir, aralarında bir karış boşluk olsun. Bu ikisinin orta noktasını bul ve ilk iki vidanın arasındaki mesafenin yarısından daha az öne veya arka noktaya bir vida daha yerleştir. Vidaları biraz uzun tut tamamı masanın içinde olmayacak. Mümkün olduğunca fazla bir alanı masanın dışında bırak ve bunların baş kısmının üstüne lastik geçir. Biraz karışık anlatmış olabilirim ama o kadar az yer kaplayıp o kadar güzel çalışıyor ki anlatamambu güzelde muhtemelen dizime değertilt eder beni
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kasa içi değilde hocam masa altı. kasada kablo görünmüyor zaten
:dvalla hulksunuz sanırım![]()
aslında şöyle özetleyim. sistem beyaz. monitörler hariç tabi. aşşada mouse kulaklık güç kabloları ethernet kablosu gibi kablolar siyah onları gizlemek ve kablo dağınıklığını görmesem güzel olur diye düşünüyorum. bide 4lü priz alcam onuda masanın altına çift taraflı bantla yapıştırsam güzel olabilir diye düşünüyorumGözümde bir kurulum canlandırmaya çalışıyorum. Eğer niyetin monitör ve kasanın güç beslemelerini aşağıya iletmekse dediğim gibi herhangi bir malzeme ile yaparsın. Masanın hemen altında bir araya getirmek istiyorsan buna yönelik sepet falan satıyorlar (küçük bir şey oluyor masanız biraz derinse zaten sorun yaşamazsınız). Sepet almak istemiyorum diyorsan şu anlatacaklarımı yap. Eğer masayı delmen sorun değilse alt kısmına 2 tane vidayı aynı hizada yerleştir, aralarında bir karış boşluk olsun. Bu ikisinin orta noktasını bul ve ilk iki vidanın arasındaki mesafenin yarısından daha az öne veya arka noktaya bir vida daha yerleştir. Vidaları biraz uzun tut tamamı masanın içinde olmayacak. Mümkün olduğunca fazla bir alanı masanın dışında bırak ve bunların baş kısmının üstüne lastik geçir. Biraz karışık anlatmış olabilirim ama o kadar az yer kaplayıp o kadar güzel çalışıyor ki anlatamam![]()
şuan sistem hazır değil aslında kasa yerde duruyor normalde masa ayarlıcam onun üstüne koyacam o yüzden tam doğru değil şuan :dHocam setup'ın fotoğrafını atabilirseniz bir çözüm üretebilirim. Şu konulara kafa yorduğum kadar sistemime kafa yorsaydım sistemi yarı fiyatına alırdım galiba.