Yardım Kablo Toplayıcı Lazım

Masteries

80+
Reaksiyon skoru
92
ceramical masa var düz olanlardan. aşşa sarkan kabloları toplamak için ne almak lazım. özellikle amazondan öneriniz varsa daha güzel olur. alacaklarımla beraber alırım o yüzden yoksa farketmez

Çeşit çeşit imkan var klipsli kumaş toplayıcıdan plastik kelepçeye kadar. Elinizde varsa ip veya misinadan bile bir parça kesip kullanabilirsiniz. (Misina bence çok güzel oluyor özellikle kasa içinde. Eğer güzel bağlarsanız kabloları tutan hiçbir şey görünmüyor)

masa altı kablo sepeti al 10 20 tanede kelepçe tamam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şöyle bir şey lazım sana
bu güzelde muhtemelen dizime değer :D tilt eder beni

Çeşit çeşit imkan var klipsli kumaş toplayıcıdan plastik kelepçeye kadar. Elinizde varsa ip veya misinadan bile bir parça kesip kullanabilirsiniz. (Misina bence çok güzel oluyor özellikle kasa içinde. Eğer güzel bağlarsanız kabloları tutan hiçbir şey görünmüyor)
kasa içi değilde hocam masa altı. kasada kablo görünmüyor zaten

hocam kullandığınız masayı 2 3 sene kullandım eğer o dizinize değiyorsa hulk felan olmanız lazım
hocam oturduğum yerin karşısına yaparsam kesin değer :D baktım oturunca mesafeye mesafe yok yani biraz yayılınca kalmıyor ancak masanın sağına koyarsam olabilir sanırım

ben vaktinde temudan şuna benzer bir şey aldım: https://www.amazon.com.tr/16x16mm-Kendinden-Yapışkanlı-Kanalı-Gizleyici/dp/B0DDJXYCKX?ref_=Oct_d_obs_d_12707640031_3&pd_rd_w=2zOFA&content-id=amzn1.sym.3d1902e7-cf73-457c-b1cb-c20adb8bd591&pf_rd_p=3d1902e7-cf73-457c-b1cb-c20adb8bd591&pf_rd_r=AYB31BBS8TGEKSTY3DAE&pd_rd_wg=witMJ&pd_rd_r=40ffa136-aabf-452c-b6ae-e97c9dccd760&pd_rd_i=B0DDJXYCKX

masanın duvara dayalı kısmında sağa sola taktım ortayada monitör kolunu çaktım mis gibi oldu

edit: bu linkte 4 metreymiş fazla gelir doğal olarak ama buna benzer bir şey bulursan al. benimkiler 40 cm tavsiye ederim

bu güzelde muhtemelen dizime değer :D tilt eder beni

kasa içi değilde hocam masa altı. kasada kablo görünmüyor zaten
Gözümde bir kurulum canlandırmaya çalışıyorum. Eğer niyetin monitör ve kasanın güç beslemelerini aşağıya iletmekse dediğim gibi herhangi bir malzeme ile yaparsın. Masanın hemen altında bir araya getirmek istiyorsan buna yönelik sepet falan satıyorlar (küçük bir şey oluyor masanız biraz derinse zaten sorun yaşamazsınız). Sepet almak istemiyorum diyorsan şu anlatacaklarımı yap. Eğer masayı delmen sorun değilse alt kısmına 2 tane vidayı aynı hizada yerleştir, aralarında bir karış boşluk olsun. Bu ikisinin orta noktasını bul ve ilk iki vidanın arasındaki mesafenin yarısından daha az öne veya arka noktaya bir vida daha yerleştir. Vidaları biraz uzun tut tamamı masanın içinde olmayacak. Mümkün olduğunca fazla bir alanı masanın dışında bırak ve bunların baş kısmının üstüne lastik geçir. Biraz karışık anlatmış olabilirim ama o kadar az yer kaplayıp o kadar güzel çalışıyor ki anlatamam :)

valla hulksunuz sanırım :D
:d

Gözümde bir kurulum canlandırmaya çalışıyorum. Eğer niyetin monitör ve kasanın güç beslemelerini aşağıya iletmekse dediğim gibi herhangi bir malzeme ile yaparsın. Masanın hemen altında bir araya getirmek istiyorsan buna yönelik sepet falan satıyorlar (küçük bir şey oluyor masanız biraz derinse zaten sorun yaşamazsınız). Sepet almak istemiyorum diyorsan şu anlatacaklarımı yap. Eğer masayı delmen sorun değilse alt kısmına 2 tane vidayı aynı hizada yerleştir, aralarında bir karış boşluk olsun. Bu ikisinin orta noktasını bul ve ilk iki vidanın arasındaki mesafenin yarısından daha az öne veya arka noktaya bir vida daha yerleştir. Vidaları biraz uzun tut tamamı masanın içinde olmayacak. Mümkün olduğunca fazla bir alanı masanın dışında bırak ve bunların baş kısmının üstüne lastik geçir. Biraz karışık anlatmış olabilirim ama o kadar az yer kaplayıp o kadar güzel çalışıyor ki anlatamam :)
aslında şöyle özetleyim. sistem beyaz. monitörler hariç tabi. aşşada mouse kulaklık güç kabloları ethernet kablosu gibi kablolar siyah onları gizlemek ve kablo dağınıklığını görmesem güzel olur diye düşünüyorum. bide 4lü priz alcam onuda masanın altına çift taraflı bantla yapıştırsam güzel olabilir diye düşünüyorum

Hocam setup'ın fotoğrafını atabilirseniz bir çözüm üretebilirim. Şu konulara kafa yorduğum kadar sistemime kafa yorsaydım sistemi yarı fiyatına alırdım galiba.

Hocam setup'ın fotoğrafını atabilirseniz bir çözüm üretebilirim. Şu konulara kafa yorduğum kadar sistemime kafa yorsaydım sistemi yarı fiyatına alırdım galiba.
şuan sistem hazır değil aslında kasa yerde duruyor normalde masa ayarlıcam onun üstüne koyacam o yüzden tam doğru değil şuan :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,138
Üyeler
202,203
Son üye
EFF86
Geri