🔥İndirim Ocypus Kumandalı ARGB Fan Hub Controller 802,75 TL

Değerli hocam böyle öneriler almak çok güzel bu yüzden varsa tüm herkesten istiyorum ürünleri beğenilen kaliteli olan az bilinen ama kaliteli olan bitçok firma ile çalışabilirim no name çin ürünleri satmak istemiyorum parça kalitesi olan ve fiyat olarak son kullanıcıya hitap edecek orta-*üst segmnet fp ürünler her zaman olur zamanla Amiral gemisi ürünlerde olabilir başlangıç olarak planlama bu yönde varsa böyle firmalar değerlendirebilirim. Bunuda listeye ekliyorum. teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

jonsbo ile görüşme halindeyim önerdiğiniz markada fena görünmüyor onlarla da kontak kurayım bakalım ne olacak teşekkür ederim hocam öneri için sağolun.

bu arada web sitesi işini unutmadım hocam bilginize :D <3
Hocam; gamepad, mouse vesaire için de aklımda şu an marka yok şuan ama markalarla anlaşırsanız güzel olur gibi geliyor bana. Türkiye'deki diğer distribütörlerin çoğu gereğinden çok pahalı satıyor bu ürünleri.

Hocam; gamepad, mouse vesaire için de aklımda şu an marka yo şuan ama markalarla anlaşırsanız güzel olur gibi geliyor bana. Türkiye'deki diğer distribütörlerin çoğu gereğinden çok pahalı satıyor bu ürünleri.
hocam sermaye olarak henüz o noktada değiliz ama ilerleyen süreçte var tabii ki böyle düşüncelerimiz var Allahın izniyle o seviyelerede gelmeyi düşünüyoruz. Bakalım başlangıç güzel olursa devamı olacak gibi hocam.

Arkadaşlar bu kontrolcü dediğiniz klasik standart kontrolcü değil mi? Atıyorum bununla mesela fanların ışıklarını akan ışık gibi sırasıyla yaktıramayız lian li'de olduğu gibi. Bütün fanlar aynı anda aynı şekilde yanıyordur değil mi?

Arkadaşlar bu kontrolcü dediğiniz klasik standart kontrolcü değil mi? Atıyorum bununla mesela fanların ışıklarını akan ışık gibi sırasıyla yaktıramayız lian li'de olduğu gibi. Bütün fanlar aynı anda aynı şekilde yanıyordur değil mi?
Dostum şimdi bu ve buna benzer birtane hub yani kontrolcü alıyorsun fanlarının argb kablolarını ve pwm kablolarını buraya takıyorsun. Evet bildiğin standart kontrolcü. Efekt olayına gelirsek kontrolcü ile alakası yok signalrgb uygulamasını yüklüyorsun sistemine orada yüzlerce renk ayarı var akmalı vs tiktoktan signalrgb yazarsan orada yabancılar efekt öneriyor onları direk uygulama içinden yükleyip uyguluyorsun fakat bazı kontrolcülerin gücü yetmediği için efektler kasıyormuş gibi akıyor 10-20fps gibi ben aynı sorunu yaşıyordum diye sildim yoksa çok güzel efektler var.

Bu çoğaltıcı dostum, o dediğini yazılımla yapıyorsun

sağolasın hocam allah razı olsun bakalım neler olacak.

Arkadaş demiş aslında ama şöyle özetliyim 2 tane marka var biri AsiaHorse onunla bir kaç konuda anlaştık yüz yüze arkadaşım bir görüşme sağladı benim adıma bir marka daha var Jonsbo fakat bizden çok şey istiyorlar iyi bir pazar güveni biz yeni kurulmaya çalışan bir şirket olacağız bü yüzdn başta onlarla çalışmak zor olabilir ama partnerlik yani bayilik verebiliriz tarzı şeyler söylediler tahminlerime ve planlarıma göre yılbaşına doğru 2 firma ile pazar yerine gireceğim Allah izin verirse mutlak amacım rekabet etmek ve son kullanıcı dostu olmak ama bu süreçte zorlu çünkü firmalar satış fiyatına karışıyor örneğin aynı ürünleri bir başka firma daha satıyorsa aynı markanın rekabet dengesini ve pazar payını ve markayı korumak amaçlı minimum fiyat baremi koyuyor ben onu biraz delebilirim gibi konuşmalar geçiyor aramızda hayırlısı ile bakalım ne olacak. Not: Hayatımda ilk defa bir işe torpil karıştırdım gümrük tarafında inşallah bu illegal bizi yakmaz :D

doğru hatırlıyorsunuz hocam ek olarak 1 2 firma daha ile görüşüyoruz konuşmalar belirli düzeylere geldi hayılırlısı inşallah.

niyetimiz bu yönde en fp en kullanıcı dostu olmaya çalışacağım. Elimden geldiğince rekabet yaratmak istiyorum.

açıkçası o yerlere çok girmeyi düşünmüyorum girersem fiyatlar üzer diye kendi web sitem üzerinden yapmaya çalışacağım daha iyi olacak ama taksit olayını da halletmeye çalışacağım elimizden ne gelirse <3
Nollie rgb hublarını türkiye piyasasına getirme düşünceniz var mı? piyasadaki en iyi hublardan biri ve 3 pin argb girişi olmayan anakartlar için mükemmel bir çözüm. Türkiye piyasası için bu ürün çok rağbet görür diye düşünüyorum.

Geri