🔥İndirim Royal Kludge Ürünlerine ₺300 Kupon

darktower

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
1,246
Meyer Gaming, Royal Kludge ürünlerini de satmaya başlamış. Satışa özel de ₺300 kupon tanımlamış. Çevre birimi arayanlar istediğinize uygun bir RK ürünü varsa kuponu kullanabilirsiniz.

2026-08-19_09-04.webp

İndirim kodunu satın al dedikten, sağ tarafta indirim kodu ekleye basıp ekleyebilirsiniz.

2026-08-19_09-14.webp

Meyer Gaming yetkilileri okuyorsa bu tarz siteye özel kuponları, bence ürün eklenince otomatik uygulama yapsanız çok daha iyi olur.

Numpad / Hesap Makinesi çok hoş, pahalı ve hiçbi işime yaramaz ama fena görünüyor. RGB falan da varmış.

Alıntıyı görüntüle
Masam geniş olsa alma düşüncem vardı da, ben de çok kullanmam gibi duruyor. Tam boy klavye kullananlar, bence %75 kaliteli bir klavyenin yanına alabilirler. 8Bitdo'nun da kahverengi vardı, gerçi araştırınca bayağı kablosuz numpad klavye çıkıyor. Ama hesap makinesi olan bir model hatırlamıyorum.

Masam geniş olsa alma düşüncem vardı da, ben de çok kullanmam gibi duruyor. Tam boy klavye kullananlar, bence %75 kaliteli bir klavyenin yanına alabilirler. 8Bitdo'nun da kahverengi vardı, gerçi araştırınca bayağı kablosuz numpad klavye çıkıyor. Ama hesap makinesi olan bir model hatırlamıyorum.

Bu fiyatlara manyetik klavyeler almak daha mantıklı değil mi ya
bana çok boş geldi klavyeler tamamen tasarımsal olarak alınırsa alınır bence

Geri