Yardım 20/30 Bin TL Telefon Önerisi

yani günlük kullanım video dizi film muzik için kullanıcağım sadece
A56 kullanıyorum amacım günlük kullanım ve bazenleri oyun oyamak için kısacası uzun yıllar sorunsuz kullanmak içindi.1 yıl oldu sanırım her konuda gayet memnunum.sadece yüksek seste hoparlörden azıcık ses patlaması oluyor onun harici her konuda tatmin eder sizi.a57 çıkmış ama kullanmadığım için bir yanlış bilgilendirme yapmak istemiyorum ama onada bakılabilir.s24fe ve s25 fe fiyatları yükselmese kesinlikle onlar çok daha iyi cihazlar ama maalesef fiyatları feci şekilde yükseldi.

abi 30k ya ikna edebilirsem onu alıcağım Nothing Phone 3A 8 GB 128 GB 20k ya bu iyi mi? peki yoksa diğer attıklarımdan daha iyi olanı varmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hiç kullanmadım zaten 2 yıl kullancağım bir telefon lazım düşünmüyorum galiba
3a 19999 a müthiş. 25000 e kadar ürünlere bakın, ya 4g ya da kötü işlemciler. 3a yine kaçırılmayacak fırsat.

Beni 2 yıl götürecek telefon lazım telefondan hiç anlamıyorum benim bulduğum telefonların linkini aşağıya bırakıyorum 30un üstüne çıkamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
POCO X8 Pro 512 GB 12 GB Ram
Xiaomi REDMI Note 14 Pro 512 GB 12 GB Ram
Xiaomi REDMI Note 15 Pro 512 GB 12 GB Ram
Tecno CAMON 40 256 GB 12 GB Ram
Tecno CAMON 30 5G 512 GB 12 GB Ram
eğer yd istiyorsan o paraya 17t pro alabilirsin ve diğer telefonların yanında seni çağ atlatır
yada a57 alabilirsin kullanım senaryona önceliklerine ve yd isteyip istememene göre karar vermelisin

eğer yd istiyorsan o paraya 17t pro alabilirsin ve diğer telefonların yanında seni çağ atlatır
yada a57 alabilirsin kullanım senaryona önceliklerine ve yd isteyip istememene göre karar vermelisin
yd olunca ne oluyor kayıt yaptırmam filan gerekiyordu galiba telefon kapanıyormuş süresi varmış galiba öyle biliyorum ben özetle anlatırmısın

yd olunca ne oluyor kayıt yaptırmam filan gerekiyordu galiba telefon kapanıyormuş süresi varmış galiba öyle biliyorum ben özetle anlatırmısın
kayıtsız alırsan 4 ay 1 hattı kullanabiliyorsun sonra şebeke kesiliyor eğer ama 2 hatlı telefonlarda bu 8 aya çıkıyor toplamda o ve bu yenilenme her yıl 1 ocakta yenileniyor şuan alırsan ağustosa kadar kullanabiliyorsun sorunsuz birde diğer yol var bir şekilde imei atıyorlar o şekilde yaptırtırsanda ömür boyu kullanılabiliyor galiba biraz araştır bulursun

Geri