Monitorum Kendi Kendine Kapanıyor

rox1nnnm

80+
Reaksiyon skoru
0
Monitorüm msi 200hz sıfır modeli ekran kartı rtx4060ti monitoru ill actığımda minumum yarım saat beklemem lazım neden oluyor ekran kartını güncelliyoeum gene oluyor hdmi kablosunu değistiriyorum gene oluyor şu aralar daha uzun tutuyor neden olabilir?

farklı bir kasada test et , belki monitörde problem vardır. Garantiye yollarsın

Zaten mönitörde problem var tv yi bağlıyorum direk normaö oluyor garantiye yollıcan nerdeyse 1 ay sonra geri gelicek

Monitorüm msi 200hz sıfır modeli ekran kartı rtx4060ti monitoru ill actığımda minumum yarım saat beklemem lazım neden oluyor ekran kartını güncelliyoeum gene oluyor hdmi kablosunu değistiriyorum gene oluyor şu aralar daha uzun tutuyor neden olabilir?

başka bir monitörü aynı çıkışı bağladınız mı birde öyle deneyin isterseniz

aynı çıkış monitor sıkıntılı cozebiliyorsak cozelim garantiye gondercem ına gore

monitörün 2k 200 hz herhalde.kablon 2k da 200 hz desteklemiyorsa sorun çıkarıyor.mesela ben oyunu 4k ya çekiyorum.4k 240 hz yapıyor ama kablom max 4k 144 hz kaldırıyor.kısa bir süre sonra ekran titremeye,görüntü bozulmaya hatta monitör kendini kapatmaya başlıyor birkaç saniye sonra geri gelebiliyor.bazen gelmeyebiliyor.

2k 200hz değil 1080p 200hz 2k alınca 125 e mi ney düşüyör

Geri