Çözüldü✓ 4-5 Bin TL'ye Kulaklık Satın Almaya Karar Verdim, Öneri Bekliyorum.

Peki arkadaşlar son bir soru soracağım, bütçe herhangi bir bütçe olsaydı siz ne alırdınız? Meyergaming sitesi ayriyetten sipariş vermek için güvenilir bir yer mi sıkıntı yaşadınız mı hiç orayla? Ve IEM kulaklık hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bütçe konusu denklemden çıksaydı Steelseries tepe modellerinden birini alırdım kulaklık kalitesi konusunda kendini defalarca kanıtlamış bir marka. Meyergaming sitesi ile ilgili bir sorun duymadım şimdiye kadar ki kendim de yanlış hatırlamıyorsam kulaklığımı ordan almıştım. IEM kulaklık FPS oyunlarda ses kasma olayını daha çok artırır (şahsi düşüncem böyle) ama herhangi bir estetiği kozmetiği yok. Bir de tabi hangi kulaklığı aldığına bağlı olarak bir süre sonra kulağının içini ağrıtabilir.

Wraithesports Moondrop Rays IEM kulaklık
Bütçe konusu denklemden çıksaydı Steelseries tepe modellerinden birini alırdım kulaklık kalitesi konusunda kendini defalarca kanıtlamış bir marka. Meyergaming sitesi ile ilgili bir sorun duymadım şimdiye kadar ki kendim de yanlış hatırlamıyorsam kulaklığımı ordan almıştım. IEM kulaklık FPS oyunlarda ses kasma olayını daha çok artırır (şahsi düşüncem böyle) ama herhangi bir estetiği kozmetiği yok. Bir de tabi hangi kulaklığı aldığına bağlı olarak bir süre sonra kulağının içini ağrıtabilir.
düşünüyorum. İnceleme ve yorumlarına baktığımda gerçekten övüldüğünü gördüm, mchose x9 da güzel duruyor ama bir kaç kişiden de olumsuz yorum aldım ve kafam karıştı. Daha sonrasında moondrop rayse denk geldim, bütçeme de uygundu ve açıkçası benim için yeni bir deneyim olabilir diye düşündüm.

Tam tamına 2000 gün yani 5 yıl 5 ay önce aldığım kulaklığım bugün itibariyle bozuldu. Yeni bir kulaklık satın almak istiyorum ama bu konu da bilgim eksik, bana FPS oynarken, müzik dinlerken ( PC başında ) iyi ses verecek ve mikrofonu yeterli düzeyde iyi olan bir kulaklık arıyorum. Bütçem fazla yok, 4-5 arası.

Kullanıyorum her anlamda memnunum.

Wraithesports Moondrop Rays IEM kulaklık

düşünüyorum. İnceleme ve yorumlarına baktığımda gerçekten övüldüğünü gördüm, mchose x9 da güzel duruyor ama bir kaç kişiden de olumsuz yorum aldım ve kafam karıştı. Daha sonrasında moondrop rayse denk geldim, bütçeme de uygundu ve açıkçası benim için yeni bir deneyim olabilir diye düşündüm.
Şunu söyleyeyim öncelikle: Kulaklık ve monitör konusunda ben kullanıcı yorumlarına çok fazla güvenmezdim. Çünkü çok yanıltıcı algılar yayılabiliyor. Mesela Tayfun olmasa G65B (eski 2k monitörüm) almayacaktım herkes kronik arızalı ölü pikselli bilmem ne neler anlatıyordu monitörü aldım kitap gibi de monitördü valla. Kulaklık konusunda da Cloud 2 almıştım herkes uçuyor kaçıyor çok iyi diyordu kulaklık bir geldi tüm sesler boğuk meğer oturup bir de eq ayarları yapman gerekiyormuş :D Bu sebeplerden ötürü inceleme videolarını izle, testlerini vs. eğer bulabiliyorsan onlara bak. Kafana yattıktan sonra kullanıcı yorumlarını da genel bi değerlendir ama direkt olarak güvenme, sonrasında satın al. Ben kulak içi kulaklık hiç deneyimlemedim PC oyunlarında o konuda net bir yorum yapamayacağım ama hoşuna gittiyse yapıştır gitsin. Dediğim gibi daha böyle kozmetik ve estetik bir şeyler istiyorsan x9 da alabilirsin beyaz rengi özellikle hoşuna gider diye düşünüyorum.

Simgot ew300 aldım güzel tavsiye ederim

5 yıl dayanan cengaverin marka modeli nedir?
Çok komik gelecek belki ama Rampage Rm-k68 scorpy idi markası. 5 yıl 5 ay boyunca kullandım ve sadece son 1.5 yılda mikrofonu adım adım kötüleşti, son 1 haftada ise ses sistemi tamamen çöktü. Zamanında 168 liraya almıştım öyle düşün.

Şunu söyleyeyim öncelikle: Kulaklık ve monitör konusunda ben kullanıcı yorumlarına çok fazla güvenmezdim. Çünkü çok yanıltıcı algılar yayılabiliyor. Mesela Tayfun olmasa G65B (eski 2k monitörüm) almayacaktım herkes kronik arızalı ölü pikselli bilmem ne neler anlatıyordu monitörü aldım kitap gibi de monitördü valla. Kulaklık konusunda da Cloud 2 almıştım herkes uçuyor kaçıyor çok iyi diyordu kulaklık bir geldi tüm sesler boğuk meğer oturup bir de eq ayarları yapman gerekiyormuş :D Bu sebeplerden ötürü inceleme videolarını izle, testlerini vs. eğer bulabiliyorsan onlara bak. Kafana yattıktan sonra kullanıcı yorumlarını da genel bi değerlendir ama direkt olarak güvenme, sonrasında satın al. Ben kulak içi kulaklık hiç deneyimlemedim PC oyunlarında o konuda net bir yorum yapamayacağım ama hoşuna gittiyse yapıştır gitsin. Dediğim gibi daha böyle kozmetik ve estetik bir şeyler istiyorsan x9 da alabilirsin beyaz rengi özellikle hoşuna gider diye düşünüyorum.
Ya MCHOSE X9 ve o söylediğim Moondrop Rays IEM gerçekten aklımı çeliyor aslında. Ben hayatımda hiç kulak içi kulaklık kullanmadım ( PC ve oyun için ). Alsam pişman olur muyum diye düşünmüyor da değilim çünkü bilgisayar başında oturup şarkı söylemeyi de seviyorum ve müzik konusunda geri kaldığını söylüyorlar, normal tabii FPS için yaratılmış bir kulaklık. MCHOSE X9 ise hiç bilmediğim bir markanın hiç bilmediğim bir ürünü, ama ondan da genellikle %70 e %30 iyi/kötü yorum alıyorum. Bir kere alıp tekrardan uzun yıllar kullanmak istiyorum bu nedenle biraz endişeliyim.

Nova 3p öneririm, Atk neptune gibi ne olduğu belirsiz malları müşteri desteği vermeyen yerlerden alıp sende sürüye dahil olursan geçmiş olsun.

O ne hocam miki mouse gibi allah aşkına al marka ürün kullan 5k para veriyorsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunu X9 içinde söyler misin pekii?
Evet o miki mousede geçerli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Steelseries al razer al logitech al yazılımı ile uçurursun saf test sonuçlarına bakma herkes alıyor diye mchose marka falan olmuyor kardeşim nova 1 kullanırım onları kullanmam SS yazılımı üstünede tanımam mikrofon rahatlık ses kasma 4/4 kulaklık

Geri