(Isubü) Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Gurupları

LUWIN

80+
Reaksiyon skoru
0
dostlar ısıbu kazandım eğer başka kazananlar var ise buradan habrleşebiliriz eğer kazanan varsa gelin konuşalım
güzel kafa dengi ekip gelirse ilk haftalardan halısaha vb. yapabiliriz

Son düzenleme:
Ben DPÜden yeni mezun oldum sorun varsa alabilirim
çok makbüle geçer

1.ortam ı var mıdır ?

2. merkeze üni ne kadar uzaklıktadır

3. üninin olimpik yüzme havuzu gibi spor faliyetlerini gerçekleştireceğimiz yerler mevcutsa nelerdir ?

4.üninin spor failiyetlerinde başarısı var mı ? , varsa nelerdir ?

5. üninin toplulukları ayırdığı bütçe var mı ? , varsa dağılımı hangi topluluklara gidiyor ?

6. aktif bir öğrenci birliği yada konseyi mevcut mu ?

7.hangi bölümden mezunsunuz bölümünüzü önerir misiniz ve nelere dikkat edilmeli hem üni hem de bölümünüz hakkında

ortam ı var mıd
Usta yok malesef hani bu twitterda gördüğün WhatsApp ortamını falan düşün tıpatıp aynısı

merkeze üni ne kadar uzaklıktadır
Ustam merkez kampüs şehir dışında tavşanlı yolunun üstünde kalıyor, dolmuşlar oraya gidip geliyor elbette

üninin olimpik yüzme havuzu gibi spor faliyetlerini gerçekleştireceğimiz yerler mevcutsa nelerdir ?
Usta spor salonu gibi bir yer vardı fakat ben merkez kampüste değil MYOda okuduğum için şartları nasıldır bilmiyorum

üninin toplulukları ayırdığı bütçe var mı ? , varsa dağılımı hangi topluluklara gidiyor ?
Ayırdıkları elle tutulur bir bütçe yoktur o kesin çünkü bizim myoda olay maks kadın kollarının yerine gidip ekmek arası köfte yemek veya merkeze kampüse ziyaretten ibaretten

aktif bir öğrenci birliği yada konseyi mevcut mu ?
Yok

Onun dışında ben bilgisayar programcılığı okudum önerir miydim yani şuanki şartlarda muhtemelen okumazdım Yapay zekadan dolayı ben aile evinde okuduğum için yoklukta gider kafasıyla okudum mezuna bırakmamak için ben zaten bu yaz dikey geçiş yapacağım açıköğretime

Ortam desen ortalama olarak bu siyah parlak ceket giyenler+bu geçen bir çocuk çıktı apoya basayım diyen cringe sap insanların olduğu bir yer ama hocalar bir derdin olduğunda dinler çoğu hoca eski topraktır bu unide

He pardon belirtmeyi unuttum öğrenci oluşum maksadinda SET diye bir oluşum var paralı olarak etkinlikler düzenliyorlar WhatsApp DC gruplarını onlar kuruyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,090
Üyeler
204,338
Son üye
DumDum
Geri