hocam iyi bir ışığınız yoksa webcamler çok iyi performans veremiyor o fiyatlarda. o yüzden sadece kamera almakla sorun çözülemiyor malesef. iyi birşeyler yapacaksanız ışık da şart ama hobi amaçlı eğlence amaçlı yapacaksanız çok problem olmayacaktır oda ışığıda belli ölçüde yeterli olur.Bütçem max 2 bin TL, Sizce 2 el telefon mu alayım yoksa webcam mi?
Belirsiz hangisini alacağım konusunda.
Çocuklarımla beraber oyun videosu çekip youtube ve diğer sosyal medyalara atacağım.
Orta halli ışık sistemim var, ondan yana sıkıntı yok ve oda ışığım yok.hocam iyi bir ışığınız yoksa webcamler çok iyi performans veremiyor o fiyatlarda. o yüzden sadece kamera almakla sorun çözülemiyor malesef. iyi birşeyler yapacaksanız ışık da şart ama hobi amaçlı eğlence amaçlı yapacaksanız çok problem olmayacaktır oda ışığıda belli ölçüde yeterli olur.
Bence bu bütçede alınan kameralardan bir şey beklenmemeli 1080p diyorlar ama tost makinası gibi ben omegleye girmek için eski iPhone 6s telefonumun kamerasını kullanıyorum ıriun webcam uygulaması ile bağlıyorum görüntü süperr. Fakat telefon birkaç saat içinde ateş topuna dönüyor patlama veya yanma riski var.Bütçem max 2 bin TL, Sizce 2 el telefon mu alayım yoksa webcam mi?
Çocuklarımla beraber oyun videosu çekip youtube ve diğer sosyal medyalara atacağım.
Oda sıkıntıymış bende iphone 6s bakıyordum andorid yeni nesil alsak nasıl olur acaba ekran çatlak filan.Bence bu bütçede alınan kameralardan bir şey beklenmemeli 1080p diyorlar ama tost makinası gibi ben omegleye girmek için eski iPhone 6s telefonumun kamerasını kullanıyorum ıriun webcam uygulaması ile bağlıyorum görüntü süperr. Fakat telefon birkaç saat içinde ateş topuna dönüyor patlama veya yanma riski var.
Android telefonlarda baya kalite oluyor fakat yine aynı şekilde ısınıyor kendi redmi telefonum ile denemiştim.Oda sıkıntıymış bende iphone 6s bakıyordum andorid yeni nesil alsak nasıl olur acaba ekran çatlak filan.
Sürekli webcam olarak kullanacaksan telefon önermem, görüntülü sohbette kullandığım için 2 defa batarya şişti. Sadece video kaydı olarak kullanacaksan 1000-2000 liraya satılan webcam'lere kıyasla daha iyi çeker muhtemelen ama uzun süreli kullanım olursa telefon sorun çıkartır.Bütçem max 2 bin TL, Sizce 2 el telefon mu alayım yoksa webcam mi?
Mantıklı bir karar. Sıfır ürünlere değilde ikinci el ürünlere bakmanızı öneririm çünkü bir anlık heves ile alıp az kullanıp satan kişiler illaki vardır.Webcame yöneleceğim dediğinden yola çıkarak?
Logitech c920 ve c922 bulursam o fiyat aralığında yapştıracağımMantıklı bir karar. Sıfır ürünlere değilde ikinci el ürünlere bakmanızı öneririm çünkü bir anlık heves ile alıp az kullanıp satan kişiler illaki vardır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Daha iyi fiyata daha kaliteli ürün düşürebilirsiniz.
Alinir. Fiyati uygun. Makinede bir kusur yoksa guzel fiyat.