OLED Monitör Arıyorum

kenzx1

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba arkadaslar başlıkta olduğu gibi yeni monitör alıcam ama o kadar çok şey okudum ve gördüm ki bi türlü karar veremiyorum, bütçe sıkıntım yok.
Öncelikli olarak 1440p 480hz+ oled genel performansı en iyi monitörü arıyorum ve kullananlar var ise neden olduğunuda yazabilir mi?

Teşekkürler

o hz değerlerinde en uygun seçenek samsung g6 g60sf. Millet laf atıyor kaplamasına ama yaklaşık bir aydır kullanıyorum son derece memnunum. Gün ışığında vesaire herhangi bir renk bozukluğu olmuyor ki odam son derece güneş ışığı alan bir oda çatı katı ve 3 cephesi açık ona rağmen morlaşma olmuyor sadece telefonun flaşını açıp tutarsam morlaşıyor renkler. Millet bence fazla abartıyor gibime geldi.

o hz değerlerinde en uygun seçenek samsung g6 g60sf. Millet laf atıyor kaplamasına ama yaklaşık bir aydır kullanıyorum son derece memnunum. Gün ışığında vesaire herhangi bir renk bozukluğu olmuyor ki odam son derece güneş ışığı alan bir oda çatı katı ve 3 cephesi açık ona rağmen morlaşma olmuyor sadece telefonun flaşını açıp tutarsam morlaşıyor renkler. Millet bence fazla abartıyor gibime geldi.
Bende ROG Swift OLED PG27AQWP-W düşünüyordumda herkes gray scalingden şikayetçi emin olamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,295
Üyeler
202,563
Son üye
ishootmail
Geri