Lee-Mi-Hyun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 321
Hem temizliğimizi yapacak hem boş beleş işlere koşturacak birini arıyoruz diyor kısacası.gerçekten tuhaf duruyor çok anlam çıkardım ama siz ne düşünüyorsunuz?
tabi öğretecek mi orası muammaHem temizliğimizi yapacak hem boş beleş işlere koşturacak birini arıyoruz diyor kısacası.
Karşılığında da iş öğreteceğiz diyor.
ALLAH bunları bildiği gibi yapsın hiçbirşey demiyorum.
Maaş çalışma saatleri imkanları da ögrentabi öğretecek mi orası muamma![]()
bildiğin amele arıyorlar her işi sana kitleyecekler en az 10 saat çalıştırıp asgari+5k verirler herhalde . NEFRET EDİYORUM böyle işverenlerden . bunlar ülkenin geleceğine kazık resmen .gerçekten tuhaf duruyor çok anlam çıkardım ama siz ne düşünüyorsunuz?
bildiğin amele arıyorlar her işi sana kitleyecekler en az 10 saat çalıştırıp asgari+5k verirler herhalde . NEFRET EDİYORUM böyle işverenlerden . bunlar ülkenin geleceğine kazık resmen .
Birde o var tabitabi öğretecek mi orası muamma![]()
bunu niye attın la
Maaş ve mesai ücreti yan hakmis normal haklari ne acaba nefes almak filanmibunu niye attın la
heeğ insan değil bunlarMaaş ve mesai ücreti yan hakmis normal haklari ne acaba nefes almak filanmi
Verir mi senceMaaş varsa sıkıntı yok
Yasak var zaten iş öğretme ayağına böyle bir şey yapamazlar. Yasal olarak en az asgari vermeleri gerek. Lise veya üni üzerinden stajyer olması lazım sadece ki ben ünideyken onu da kabul etmedim ya en kötü asgari verirsiniz çalışmam dedim, gittim asgarinin de üzerinde maaşlı bir yer buldum.Verir mi sence
İş öğreteceğiz ayağına ofise hizmet edecek eleman arıyorlar diye yorumladım ilanı. 3-5 kuruş birşeyler ateşlerler belki o kadar şeyin üstüne.