Avira antivirüs vardı zamanında çok meşhurdu kullanırdım. Vpn ise bilmiyorum kullan bizi de bilgilendir lahana kardeşİsmini ilk defa duydum (cahilliğime verin) kullanan var mı nasıl bi VPN?
Üstte elma kardeş kullanmış olmadığını belirtmiş bana gerek kalmadıAvira antivirüs vardı zamanında çok meşhurdu kullanırdım. Vpn ise bilmiyorum kullan bizi de bilgilendir lahana kardeş![]()
Sorun sende olabilir bende sorunsuz çalışıyor hocam.vpn çalışmadı polanya dallas isviçre denedim tüm tarayıcıların çalışması durdu
Demek ki neymiş elmalara lahanalara göre değilmiş vpnÜstte elma kardeş kullanmış olmadığını belirtmiş bana gerek kalmadı![]()
İsp nedir hocam? 2-3 haftadır falan Superonline ile çoğu popüler VPN'e bağlanamıyorum.vpn çalışmadı polanya dallas isviçre denedim tüm tarayıcıların çalışması durdu
sağolasın teşekkür ederimKart vb. hiçbir şey istemiyor, sadece e-posta adresinizi girmeniz yeterli. 3 ay ücretsiz deneme veriyor.
Link
çalıştıramadım ekstra bir şey yapmamıza gerek var mı ?Kart vb. hiçbir şey istemiyor, sadece e-posta adresinizi girmeniz yeterli. 3 ay ücretsiz deneme veriyor.
Link