🔥İndirim Arctic Liquid Freezer Iıı Pro Siyah 5.139₺ / Beyaz 5.169₺

3000 tl ye enermax liqmaxflo 360 var bu alanda kendini kanıtlamış ucuz olup da üstün performans sergileyen soğutmalardan birisi isteyenler bence enermax alsın
Zaten çok benzerler ve fiyatı şu an çok iyi

Lianli Lancool 207'ye çok rahat sığıyor bu arada. Kalın Vrm sogutulu anakartta bile 3-4 cm mesafe kalıyor
13056.webp

Rog lc2 360 den geçsem mi diye düşünüyorum 500 lira bonusla 4500e geliyor

çıktığı günden beri fiyatlarını aynı seviyede tutabilmesi şaşırtıcı 3 aşağı 5 yukarı indirimli felan hep bu fiyatlarda seyrediyor.

Ben bunu almayı planlıyorum ama 5-6 bin liraya daha iyi olabilir dediğiniz bir alternatif var mı? Birkaç karşılaştırma videosu izledim karşılaştırıldığı ürünlere kıyasla performansı düşük kalıyor gibi ama diğerlerinin de fiyatı fazla, bize özel fiyatları mı var bakmadım da açıkçası.
Not: Normal kullanımda her türlü yeterli alacak olan alsın tabi :d
haziran ayı amazon indiriminde 6k ya lian li galahad ii trinity performans denk getirmiştim. haliyle planlamamdaki arctici almadım. bu paraya en iyisi ama indirimdeki galahadla yarışamaz :D

Hocam yapay zekaya ölçülerini karşılaştıttırın ama her kasaya olmaz bende lancool 207 inf var anakartın bloğuna değicekti az kalsın ucu ucuna kurtardı
yapay zeka kurtarır diyor . ama sonuçta resmi bir veri yok elde . ama zaten hem kasayı hem soğutucuyu aldım

bende de aynı kasa var test edince etiket atarmısın rica etsem
valla tüm parçaları aldım ama toplamayı bilmiyorum .

RYZEN 7 7800X3D
ZOTAC RTX 5080 GAMING
GOODRAM 64GB (2x32GB) RGB 6800MHz
GIGABYTE X807E A ELITE X3D
SAMSUNG 990 PRO 2TB M.2 SSD + 1 TB
ARCTIC LİQUİD FREEZER III PRO 360 ARGB
ASUS A32 PLUS TG KASA
Sadece fan alıcam 3 tane daha.

@Abdullah Hacıgül kral tüm parçaları sana getirsem toplarmısın.

Geri