AMD > RYZEN
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 888
Tecno almak gibi bir hata yaptım. Keşke yapmaz olaydım. Anne baba telefonu
Başkasının 3 4 yıllık çöpüne 25k mi versin
PC de var da telefonda yok mu da dalga geçtiğini saniyorsun hayatında kaç kere telefon açtın da şu yorumu yapıyorsun zamanla sertleşir ve ısıyı dağıtamaz telefon
Zaten leş gibi kamera diyorsan basmakalıp fikirleri olan daha telefonun kullandigi sensorden bihaber birisin ki bu telefonda T serisinde kullanilan sensorden var
Sen bunu anlamazsın o yüzden şöyle anlatayım aynı fiyattaki a serisini delik deşik eder
Tek amacı oyun oynamak diyor o ekran batarya 2 katı fiyat çekilen babanın sirketinin telefonları bile haşat eder
Madem daha iyisi var bu fiyata gel oner
Dostum su forumda senin kadar kendine güvenip boş konuşan görmedimBoş zırvalıyorsun, kağıt üstünde özellik yarıştırıp "şu iyi, bu iyi" demek tam bir cahil cesareti. Seninle uzun uzun diyaloğa girecek kadar boş vaktim yok. 20K para bayılıp reklam izlemeye ve fotoğraflarda gulyabani gibi çıkmaya devam et.![]()
Boş zırvalıyorsun, kağıt üstünde özellik yarıştırıp "şu iyi, bu iyi" demek tam bir cahil cesareti. Seninle uzun uzun diyaloğa girecek kadar boş vaktim yok. 20K para bayılıp reklam izlemeye ve fotoğraflarda gulyabani gibi çıkmaya devam et.![]()