Bisiklet Önerisi 12-13k

Onun yol bisikleti almasına gerek yokki. O şehir içinde gezinti bisikleti arıyor. Yol bisikleti pahalı kaçar. Zaten uzun yolculuklar için adı üstünde yok bisikleti
Yok hocam ben arkadaş için sormadım genel olarak sordum ulaşım için alınabilecek ortalama bi bisiklete 30k bütçe okey midir mesela

bisiklette 2. ele girmeli miyim sizce alcaksam nelere dikkat etmeliyim

Yok hocam ben arkadaş için sormadım genel olarak sordum ulaşım için alınabilecek ortalama bi bisiklete 30k bütçe okey midir mesela
Evet 30 kya alınabiliyor ama o bütçesw nasıldir bilemiyorum. Belki 1 yıl önce sorsaydiniz güzel FP bisikletler onerirdim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İntten alacaksanız bikestore, hauseofbike gibi siteleri öneririm. Hause of bikedan bisiklet almisligim var. Eğer güncel piyasa sorularınız varsa bisikletforum işinize yarayabilir

bisiklette 2. ele girmeli miyim sizce alcaksam nelere dikkat etmeliyim
Alacaksan oncelikle ne kadar kullanıldığını ve nerede muhafaza edildiğini öğrenmekte fayda var

İşte sonra aktarıcı aynakol durumuna bakarsin

Son düzenleme:
Evet 30 kya alınabiliyor ama o bütçesw nasıldir bilemiyorum. Belki 1 yıl önce sorsaydiniz güzel FP bisikletler onerirdim

İntten alacaksanız bikestore, hauseofbike gibi siteleri öneririm. Hadise of bikedan bisiklet almisligim var. Eğer güncel piyasa sorularınız varsa bisikletforum işinize yarayabilir

Alacaksan oncelikle ne kadar kullanıldığını ve nerede muhafaza edildiğini öğrenmekte fayda var
salcano hector satıyor bi arkadasim 7k diyor 6 sene once alınmıs ama çok sürmemiş

İntten alacaksanız bikestore, hauseofbike gibi siteleri öneririm. Hadise of bikedan bisiklet almisligim var. Eğer güncel piyasa sorularınız varsa bisikletforum işinize yarayabilir

İşte sonra aktarıcı aynakol durumuna bakarsin
0 olarak ne onerirsin xc75 icin yorumun nedir

salcano hector satıyor bi arkadasim 7k diyor 6 sene once alınmıs ama çok sürmemiş

0 olarak ne onerirsin xc75 icin yorumun nedir
Hector seni şehir icinde yorar çünkü orta amortisöru var. Bu fiyata 0 önermiyorum yani dediğim gibi güncel piyasayı pek bilmiyorum.

Ben mosso racelinei satmak istiyorum zaten. İlgileniyorsan konuşabiliriz. Ama şunu söyleyeyim: mosso wildfire şehir kullanımı açısından senin için daha iyi bir seçenek. Hem fiyatı da daha ucuz

Merhaba arkadaşlar, İstanbul’da genelde sahil hatlarında spor yapma ve gezinti amacıyla kullanmak üzere bir bisiklet almayı düşünüyorum ama bu konularda pek bilgim yok. Boyum 1.75 bütçem ise 12-13k TL civarında bugun bakarken bana Kron XC 75 (29 Jant) modelini önerdiler; tasarımı da hosuma gitti ama 14.000 TL bu butceyi arttirmaya degermi
carraro sportive 223 senin derdinin dermanı. bütçem çıkmaz diyosan sportive 220 de olur sadece o pabuç fren , 223 hidrolik disk.
tabi ikinci elleri denk gelir bunların

Merhaba arkadaşlar, İstanbul’da genelde sahil hatlarında spor yapma ve gezinti amacıyla kullanmak üzere bir bisiklet almayı düşünüyorum ama bu konularda pek bilgim yok. Boyum 1.75 bütçem ise 12-13k TL civarında bugun bakarken bana Kron XC 75 (29 Jant) modelini önerdiler; tasarımı da hosuma gitti ama 14.000 TL bu butceyi arttirmaya degermi
Ağır hasarlı Rock rider al . Genelikle lastikleri bitik bidonu yapmak çizik dolu ama göbek vites aktarıcısı şasisi sağlam bir. Tane bul 8k ya anlaş 4k ya da düzgün ve giderlerini hallet. Ben yazın böyle yapmıştım 2024 de fln. Canavar bir şey çıkmıştı sonra 15k ya satmıştım. Kron lara girme vites sistemi kötü

Oto klavye metnin içinden geçmiş kb

İntten alacaksanız bikestore, hauseofbike gibi siteleri öneririm. Hause of bikedan bisiklet almisligim var. Eğer güncel piyasa sorularınız varsa bisikletforum işinize yarayabilir
Çok teşekkür ederim hocam

hocam hala kararsızım sizce ikinci el 7kya arkadaşın arkadaşından alınır mı? 6 sene once alınmış 2 ay mı ne kullanmış ama küçük gelirmi bana boy 1.75 fazla masraf çıkarırmı alsam
Ağır hasarlı Rock rider al . Genelikle lastikleri bitik bidonu yapmak çizik dolu ama göbek vites aktarıcısı şasisi sağlam bir. Tane bul 8k ya anlaş 4k ya da düzgün ve giderlerini hallet. Ben yazın böyle yapmıştım 2024 de fln. Canavar bir şey çıkmıştı sonra 15k ya satmıştım. Kron lara girme vites sistemi kötü

Oto klavye metnin içinden geçmiş kb

1787765280520.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,236,899
Üyeler
202,141
Son üye
Yusufdemir509
Geri