Yurtta Kalıcaklar İçin Gerekli Malzeme Önerileri

birhiçim

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
216
İlk defa kyk yurdunda kalacağım yanıma kıyafet vs alıcam ama gerekli olan başka neler var eksikliğini hissedeceğim şeyler neler olur? tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi

İlk defa kyk yurdunda kalacağım yanıma kıyafet vs alıcam ama gerekli olan başka neler var eksikliğini hissedeceğim şeyler neler olur? tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Kral çok strese girme gunluk hayatinda ne kullanion dusun onlari koy

dostum benim insta keşfetim bunlarla dolu sende biraz araştır o videolara bak .
2 terlik , havlu , tişört , fırça , tabanca , 3'lü priz , yastık , kupa ... ( bazı eşyaları yurdun ordan almanı öneriyorlar şampuan mesela )

Deterjan,havlu,sabun kutusu,diş fırçası kutusu, uzatma kablosu

çamaşır yıkama filesi bolca askı her gün altına sıçma ihtimaline karşı 2x don
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu son attığım normalde 4 tane 100tl falan

Son düzenleme:
dostum benim insta keşfetim bunlarla dolu sende biraz araştır o videolara bak .
2 terlik , havlu , tişört , fırça , tabanca , 3'lü priz , yastık , kupa ... ( bazı eşyaları yurdun ordan almanı öneriyorlar şampuan mesela )
Tabanca?

çamaşır yıkama filesi bolca askı her gün altına sıçma ihtimaline karşı 2x don
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu son attığım normalde 4 tane 100tl falan
Yurdundaki adama göre değişse de kilitlenir olmadıktan sonra o kadar organizer almanın pek mantığı yok :D
Sac kurutma makinesi ve kompakt ütü (1000tl falandır) de kullanırdım ben kimse yazmamis

Son düzenleme:
Orada bulmam zor dediğin veya evde var tekrar almak pahalı olur dediğin şeyleri götür. Çok abartılı bir şeye gerek yok, evden götürmediklerini ihtiyaç oldukça toparlarsın zaten dönem içinde.

Eğer çamaşır için deterjan falan alıcaksan oradan al.Evden götüreyim deme.
Onun harici sabun,lif gibi şeyleri oradan da alabilirsin.

İlaç depola kesin aile hekimine gidip durumu anlatıp, kas gevşetici ağrı kesici vs. Sıvı detarjan alırsın marketten gidince büyüklerinden tüm sene yeter.
Hocam sen bilgili birine benziyon orgumu götürsem koyacak yer bulabilir miyim?
Götürme

Geri