Yardım Ekranlı Sıvı Soğutma Nasıldır

Reaksiyon skoru
14
Normalde MSI mag coreliquid 360 alacaktım. Fakat diğer parçalarda pahalıya gittiğim için enermax liqmaxflo 360 a gecmeye kadar verdim. Bugünde Gametech Vision ARGB LCD 360 mm bu sıvı soğutmayı buldum. Hem ekranı var hemde uygun sizce alınır mı işlemcide 7800x3d

Burada indirime girince nzxt kraken elite 280 almıştım, yani bende ekransız kullanıyordum liquid önceden şimdi ne değişti derseniz yani hocam bence güzel detay istersem fotoğraf gif koyuyorum sıcaklıkları görebiliyorum güzel bir deneyim diyebilirim.

Burada indirime girince nzxt kraken elite 280 almıştım, yani bende ekransız kullanıyordum liquid önceden şimdi ne değişti derseniz yani hocam bence güzel detay istersem fotoğraf gif koyuyorum sıcaklıkları görebiliyorum güzel bir deneyim diyebilirim.
Kaça aldın hocam onu

Normalde MSI mag coreliquid 360 alacaktım. Fakat diğer parçalarda pahalıya gittiğim için enermax liqmaxflo 360 a gecmeye kadar verdim. Bugünde Gametech Vision ARGB LCD 360 mm bu sıvı soğutmayı buldum. Hem ekranı var hemde uygun sizce alınır mı işlemcide 7800x3d

kendim halen aktif olarak kullanıyorum

Sırf ekran için kaliteden ödün vermeye değmez. Ben 2 yıldır ekranlı sıvı soğutma kullanıyorum, tek işlevi saati göstermek. Önemli bir şey değil.

3.299, konuyu ben açmıştım.

Gametech gibi markaların AIO'larını hiç önermiyorum.

Gaming gecesi lian li'ninkiler indirime giriyor 5-6 liradan; onları değerlendirebilirsiniz.
Alsam ne gibi sıkıntılar çıkar. İşlemcimi soğutmaz gibi düşüncem var
Lian li olanlar ekranlı mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sırf ekran için kaliteden ödün vermeye değmez. Ben 2 yıldır ekranlı sıvı soğutma kullanıyorum, tek işlevi saati göstermek. Önemli bir şey değil.
Sen hangi model kullanıyorsun hocam

Alsam ne gibi sıkıntılar çıkar. İşlemcimi soğutmaz gibi düşüncem var
Lian li olanlar ekranlı mi

Sen hangi model kullanıyorsun hocam
ASUS ROG RYUJİN III 240mm. Artık miladı doldu. Alacaksan en F/P'si ENERMAX. Fiyatına göre sunduğu perfromans oldukça iyi. Bir süre sonra ekranın bir olayı kalmıyor. Sonuç olarak kasayı karşına alıp 7/24 izlemeyeceksin.

kendim halen aktif olarak kullanıyorum
Gif koyma gibi özelleştirilme var mı ve tahmini 7800x3d yi yük altında kaç derecede tutar

ASUS ROG RYUJİN III 240mm. Artık miladı doldu. Alacaksan en F/P'si ENERMAX. Fiyatına göre sunduğu perfromans oldukça iyi. Bir süre sonra ekranın bir olayı kalmıyor. Sonuç olarak kasayı karşına alıp 7/24 izlemeyeceksin.
Dediğin doğru hocam normalde enermax alacaktım. Akakcede daha uyguna var mı diye bakarken gözüme takıldı.

Gif koyma gibi özelleştirilme var mı ve tahmini 7800x3d yi yük altında kaç derecede tutar

Dediğin doğru hocam normalde enermax alacaktım. Akakcede daha uyguna var mı diye bakarken gözüme takıldı.
7800X3D, onboard GPU kullanılmaksızın 88W maksimum TDP'si olan bir CPU. Basit bir hava soğutma bile yeter. Herhangi bir 360 ya da 240 da yeter.

gifte koyabiliyorsun istediğin parçanın sıcaklığı ve daha bir çok durumunu görebiliyorsun kendin özelleştirebilirsin. şu sıcak aylarda bile benim işlemcimi 50 derecenin üstüne çıkarmadı oyunlarda. 7800x3d güçlü işlemci onuda şu sıcak aylarda bile max 65 70 derecelerde tutar gibi düşünüyorum belki ben yanılıyorumdur daha düşük sıcaklıkta da tutabilir. benim kasamda 10 adet kasa fanı var onunda etkisi vardır illa ki

zırt bırıt kasaya bakmana sebeb olan zımbırtı :kekw:

Geri