20-30k Telefon Önerisi

Akman55

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
557
Hocalarım sa,
babam telefonunu alalı 2 yıl oldu ve her şeyinden memnun fakat psikolojik olarak daha iyi hissetmek için daha üst bir model arayışına girdi. (kendi telefonunu abime verecek)
babamın şuan ki telefonu aşağıda.

https://www.trendyol.com/tecno/camo...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true

bütçe belirtmedi ama gittiği telefoncudaki çalışan dedi diye s25 almayı düşünüyor. gereksiz masraf olduğunu düşünüyorum çünkü aşşırı telefonla haşır neşir biri değil.
Samsung tercihi

Hocalarım sa,
babam telefonunu alalı 2 yıl oldu ve her şeyinden memnun fakat psikolojik olarak daha iyi hissetmek için daha üst bir model arayışına girdi. (kendi telefonunu abime verecek)

https://www.trendyol.com/tecno/camo...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true

bütçe belirtmedi ama gittiği telefoncudaki çalışan dedi diye s25 almayı düşünüyor. gereksiz masraf olduğunu düşünüyorum çünkü aşşırı telefonla haşır neşir biri değil.
Samsung tercihi
s25 boyutunu beğendiyse alabilirsiniz, rahat 6-7 sene götürür zaten

Aynen... Alınabilecek en mantıklı seçenek olabilir. tek sorunu rakiplerine kıyasla batarya boyutu.. (Kötü değil !! Rakiplerine kıyasla kötü)
s25 40-45k fiyat gözüküyor. ciddi anlamda söylüyorum çok fazla telefonu zorlayacak bir kişiliği yok. sadece kendini tatmin etmelik bir cihaz arıyor. 45K ya kadar techno camon 30 dan daha iyi başka bir telefon yok mu sizce
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynen... Alınabilecek en mantıklı seçenek olabilir. tek sorunu rakiplerine kıyasla batarya boyutu.. (Kötü değil !! Rakiplerine kıyasla kötü)
yanlış anlamayın tavsiyeleriniz için teşekkürler fakat hakkını vermeden kullanacağı bir telefona 45k harcaması bazı özel nedenlerden dolayı üzüyor beni

s25 40-45k fiyat gözüküyor. ciddi anlamda söylüyorum çok fazla telefonu zorlayacak bir kişiliği yok. sadece kendini tatmin etmelik bir cihaz arıyor. 45K ya kadar techno camon 30 dan daha iyi başka bir telefon yok mu sizce

yanlış anlamayın tavsiyeleriniz için teşekkürler fakat hakkını vermeden kullanacağı bir telefona 45k harcaması bazı özel nedenlerden dolayı üzüyor beni
aslında telefonu fena degil. 30kya galaxy a57 8/256 bakilabilir.

Hocalarım sa,

Samsung tercihi
20499 TL M8 Pro 5g
Yeni modele geçmek için gayet yeterli ve aradaki farkı çok net hissettirir. Ekranın kavisli olması elde çok güzel bir duruş sağlıyor, işlemcisi ise bu fiyat bandında gayet iyi
Kamerası gayet yeterli ve bu fiyata 100w şarj ve 6500mah batarya çok iyi
19999 TL Nothing 3a
Ben genel özellik bakımından M8 tercih etsem de benzer bir performans, özgün bir tasarım ve fiyatını hakeden bir ürün taksitli alınabilmesi de artısı
32000 TL Honor 600
Diger iki telefondan daha premium ve genel olarak daha iyi olan bir telefon
Diğer ikisine göre daha iyi bir kamera performansına sahip, bataryası 1600 döngü destekliyor ve askeri sınıf dayanıklılığa sahip olmasıyla birlikte uzun yıllar kullanabilecegin bir cihaz
Bunlar bana göre bu fiyat bandının en iyileri

Son düzenleme:
20499 TL M8 Pro 5g
Gayet yeterli ve aradaki farkı çok net hissettirir. Ekranın kavisli olması elde çok güzel bir duruş sağlıyor, kamerası gayet yeterli ve bu fiyata 100w şarj ve 6500mah batarya çok iyi
19999 TL Nothing 3a
Ben genel özellik bakımından M8 tercih etsem de benzer bir performans, özgün bir tasarım ve fiyatını hakeden bir ürün taksitli alınabilmesi de artısı
32000 TL Honor 600
Diger iki telefondan daha premium ve genel olarak daha iyi olan bir telefon
Diğer ikisine göre daha iyi bir kamera performansına sahip, bataryası 1600 döngü destekliyor ve askeri sınıf dayanıklılığa sahip olmasıyla birlikte uzun yıllar kullanabilecegin bir cihaz
Bunlar bana göre bu fiyat bandının en iyileri
hocam çok teşekkürler poco hoşuma gitti baya. karşılaştırma şöyle şuan
https://www.epey.com/akilli-telefon...-512gb_honor-600_samsung-galaxy-a57-5g-256gb/
1787596284826.webp

M8 pro 5g Xiaomi nin kendi sitesinde indirimli satılıyor yanında kulaklık da hediyeydi en son
Artık bunlar arasından hoşuna gideni alırsın hepsi iyi telefon
Edit bugün poconun kampanyası bitmiş fiyatı 8gb versiyonu 23499 olmuş maalesef ama hala alinabilir
Ayrıca bütçe sinirliysa s25 e gerek yok honor 600 ile işlemci dışında büyük bir farkı yok ve arada yüzde 33 civarı fiyat farkı var buna rağmen genel kullanımda (şarj uzun kullanim vb) honor daha mutlu eder. Oyun oynanmayacaksa farkı hissetmen zor zaten

Son düzenleme:
M8 pro 5g Xiaomi nin kendi sitesinde indirimli satılıyor yanında kulaklık da hediyeydi en son
Artık bunlar arasından hoşuna gideni alırsın hepsi iyi telefon
Edit bugün poconun kampanyası bitmiş fiyatı 8gb versiyonu 23499 olmuş maalesef ama hala alinabilir
Ayrıca bütçe sinirliysa s25 e gerek yok honor 600 ile işlemci dışında büyük bir farkı yok ve arada yüzde 33 civarı fiyat farkı var buna rağmen genel kullanımda (şarj uzun kullanim vb) honor daha mutlu eder. Oyun oynanmayacaksa farkı hissetmen zor zaten
hocam cevaplarınız için çok teşekkür ederim. bu resmi gösterip aralarından seçtireceğim

burada poco niye kocaman duruyor anlamadım
adam gibi telefon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,042
Üyeler
202,476
Son üye
beşal33