Asus Tuf A16 Alınır mı ?

Önerebileceğin var mı acaba 70 80 90 bin fiyatlarında laptop önceliğim 5060 115 watt 32 gb ram laptopta işlemci konusunda cahilim hangi işlemciler iyi anlamıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Önerebileceğin var mı acaba 70 80 90 bin fiyatlarında laptop önceliğim 5060 115 watt 32 gb ram laptopta işlemci konusunda cahilim hangi işlemciler iyi anlamıyorum
Laptopu ne için alıyorsunuz hocam? Yazılım, oyun vs hangi amaçla?

• Beğen
öncelikle bana bildirim gelmesi için mesajı alıntılamalısın konuya girmesem görmeyecektim
bu bütçeye 5060 alınmaz
16gb ram olması dışında eksisi yok

ben de aynı modeli almayı düşünüyordum. laptop fiyatları son iki aydır yükselişte. şu anda da en yüksek fiyatında. düşer mi fiyatı?
Sanmam. Daha da artar bence.
öncelikle bana bildirim gelmesi için mesajı alıntılamalısın konuya girmesem görmeyecektim
bu bütçeye 5060 alınmaz
16gb ram olması dışında eksisi yok
Konu sahibi 32 GB RAM istiyorsa bunu alabilir. 5060 ile 5070 arasında %10-15 fark var işlemci ve RAM'i daha yüksek alması işine gelebilir.

ben de aynı modeli almayı düşünüyordum. laptop fiyatları son iki aydır yükselişte. şu anda da en yüksek fiyatında. düşer mi fiyatı?
Laptop fiyatları yükselişte de bu fiyat da ayri bı söğüş hocam
2. Olarak fiyatlar mucize olmadığı sürece artmaya devam edecek beklersen daha da zam yer muhtemelen

birkaç ay önce kardeşime bakıyordum yükselen modeller var ama genel olarak pek değişme yok
ülkede pek düşüş olmuyor
ama o model kesinlikle alınmaz onun yerine 5070ti alırsın

• Beğen
Laptopu ne için alıyorsunuz hocam? Yazılım, oyun vs hangi amaçla ?
Yazılım,ödev,günlük kullanım ve yapay zeka olacak ama ağır oyunlarda oynamayı düşünüyorum yönetim bilişim sistemleri bölümüne başlıyorum bu sene

Sanmam. Daha da artar bence.

Konu sahibi 32 GB RAM istiyorsa bunu alabilir. 5060 ile 5070 arasında %10-15 fark var işlemci ve RAM'i daha yüksek alması işine gelebilir.
bu attığınız ile 5070 arası kaldım bugün sipariş geçmek istiyorum artık bakalım hala düşünüyoruz

birkaç ay önce kardeşime bakıyordum yükselen modeller var ama genel olarak pek değişme yok
ülkede pek düşüş olmuyor
ama o model kesinlikle alınmaz onun yerine 5070ti alırsın
14. Nesil intel işlemcilerin 100 derecelere çıktığını gördüm o yüzden çok yaklaşmak istemiyorum

• Beğen
Geri