🔥İndirim Telefon Ekran Açma/Tamir Kiti 8 Parça Sökme Takımı+B7000 148 TL Kargo Ücretsiz

Telefon ekranını kendisi değiştirecek arkadaşlar için iş yapar.
Şu dandik şeylere para vermenize gerek yok saç kurutma makinesi ile ısıtıp tirnaginizla hafif kaldiriyorsunuz sonra bir kredi kartıyla kolayca sokuluyor
İçinden çıkan tornavidalar aşırı dandik hemen kırılıyor
Bunun yerine sadece b7000 alın yeter
Tahtakaleden daha iyi tornavidayi uyguna bulursunuz en azından ömürlük olur bunlar tek seferde bile kirilabiliyor
Trendyolda 146 TL aynisi hemen hemen bu fiyatlarda satılıyor genelde

Son düzenleme:
2 ay önce M13 için değiştirdim. Değiştirilmesi kolay YouTube’dan bakabilirsin.
Çıtalı ekran almayın derim, kasalar çok kalitesiz.
Bu ekran nasıl hocam uygun geldi fiyatı kuponla daha da düşüyor. İlk defa değişim yapacağım yapabilir miyim bilmiyorum. 😅

n11'den Samsung Uyumlu Galaxy M13 M135f Lcd Ekran Dokunmatik Servis seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Telefon ekranını kendisi değiştirecek arkadaşlar için iş yapar.
çok riskli bi konu :DD
telefonu ıstıcan ıstıp ekranı sökmeye çalışcan açarken filmler yırtılrsa + masraf çıkıcak yani bilmeyen almasın mümkünse :D bu kit biraz işlevsiz Link iphone pili satın alınca da bu kit içinden çıkıyor :D

çok riskli bi konu :DD
telefonu ıstıcan ıstıp ekranı sökmeye çalışcan açarken filmler yırtılrsa + masraf çıkıcak yani bilmeyen almasın mümkünse :D bu kit biraz işlevsiz Link iphone pili satın alınca da bu kit içinden çıkıyo
Ben çok fazla telefon ekranı değiştiridm hiçbirinde sorun çıkmadı. Bence her Türk erkeği bunu yapar :)

Bu kitlerde jilet de oluyor. Onlardan olanını almanızı tavsiye ederim. Bu plastikler çok bi işe yaramıyor. Jilet olduğu zaman ekranı vs çok daha rahat sökersiniz. Ben jilet yok diye bi tane ekran kırdım :D

Batarya alınca bu set bedavaya geliyor zaten. evde sürüyle dolu.

Geri