NZXT C850 850w 80+ Gold Atx 3.1 Gen 5 - 6.099tl!

verimlilik daha yüksek, daha sessiz, ayrıca düz c850 modelinde cw çıkma oranı fazla

c850 düz modelinin içinin daha kaliteli olmasının önemi yok, haticeye değil neticiye bakmak lazım.

Bunu alsın insanlar o zaman. Gold Core alan olmadığından CW çıkmıyor zaten.

Geçenki cuma indiriminde Rs1000g’yi 7000’e aldığımdan beri her fiyat çok yüksek geliyor

verimlilik daha yüksek, daha sessiz, ayrıca düz c850 modelinde cw çıkma oranı fazla

c850 düz modelinin içinin daha kaliteli olmasının önemi yok, haticeye değil neticiye bakmak lazım.
Gözüm kanadı

ne alaka bunla şimdi bunun cybenetics plat ve fan A++ raporu var mı?
Var. Benzer fiyata aynı perfromans ve kalite size göre.

1787654056041.webp

1787654006959.webp

1787654015847.webp

Cybernetics ortalamasını aldığından A alıyor. 700W'a kadar NZXT'den daha sessiz. Sistemler ortalama zaten 600W görüyor maksimum.

Düz C850 olandan Cw çıktı diyen bir kişi görmedim çıktıysa adamlar 150 bin tane sattı neye göre bir istatistik bu.Core modeli bildiğiniz kırpılmış olan aralarında 30 40 dolar fiyat farkı var neye dayanarak yanlış yönlediriyoruz biraz sessiz çalışınca ne olacak Cybeneticste.

Fiyatlar halen malul seviyede iken PSU alışverişi düşünüyordum. RM850 ile C850 takip ediyorum bir süredir.

Nedense core modeli hakkında aldım başına şu geldi diyen yok ama ısrarla düz olanın kapasitör kalitesi yüzünden daha iyi olduğunda ısrarcı herkes. Core kullanan varsa konuyu yeşillendirirse sevinirim.

Düz C850 olandan Cw çıktı diyen bir kişi görmedim çıktıysa adamlar 150 bin tane sattı neye göre bir istatistik bu.Core modeli bildiğiniz kırpılmış olan aralarında 30 40 dolar fiyat farkı var neye dayanarak yanlış yönlediriyoruz biraz sessiz çalışınca ne olacak Cybeneticste.
bu elemanın kendi mesajı olduğunu konuda biri cw çıktı yazmış ama hiç görmedim diyor asdadas

"Bende cw çıktı iade edicem."

bunlarda sadece 10 saniye aratmayla bulduğum bonus;

Eğer dün doğmadıysanız bilirsiniz ki cwt üretimi nzxt C serisi piyasadaki en çok cw çıkan psu modellerinden biri.

bu arada sadece c850 core ile c850 araswısnda sadewce fan sesi farkı yok core plat, düz c gold. geçen sayfada raporlar var zaten.

ama olsun biz yanlış yönlendirioyoruz sen haklısın...

Son düzenleme:
bu elemanın kendi mesajı olduğunu konuda biri cw çıktı yazmış ama hiç görmedim diyor asdadas

bunlarda bonus;

Eğer dün doğmadıysanız bilirsiniz ki cwt üretimi nzxt C serisi piyasadaki en çok cw çıkan psu modellerinden biri.

bu arada sadece c850 core ile c850 araswısnda sadewce fan sesi farkı yok core plat, düz c gold. geçen sayfada raporlar var zaten.

3 gün önce. Şans meselesi. Ki Gold Core çıkalı 1 yıl olmadı hele bir dur. Attığın konular bile 8 9 aylık zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynen NZXT'de zaten boşu boşuna aynı güç kaynağını çıkarmış...

Son düzenleme:
sharkoon 750 var p20 birde p30 1300 var harika psular

Forum burası biraz daha efendi olun akıllı olun eleman meleman gaza gelmeye gerek yok.150 bin tane ürün satmışlar sen 3-5 tane çıktı diye GENELDE diyorsun 30 40 neyse dolar fark olan ALT MODELE bu daha iyi diyorsun 15 milyona mercedes alınca bir yerinde ses çıkınca da millete Egea öner o zaman...Senin önerdiğin ürün BELGELİ fiyatlı ALT modeli.Ona göre belirt hatta çok ehliyseniz psu tier list dahil bir çok yere ekletin bu coil whine yapabilir hatta aslında core modeli bundan iyi bu onun alt modelidir v.s biz ve diğerleri hata yapmasın..Ayrıca CW yapmayan Psu mu var her üründe çıkabilir çıkıyor zaten '' Genelde '' ayrı bir olay..Her yazdığımız konunun her mesajını hatim mi ediyoruz hayırdır ? Aynı yazıda ben görmedim ki ÇIKTIYSA yazmışım..Sizin gibi sağ sola salça olmak için burada değilim karşılıklı bilgi alıp vermek için buradayım hatalı bir paylaşım yaparsam da özür dilerim sen belgeli alt modeli üst diye pazarlıyorsun gerek yok aynı paylaştığın yazıda diğer alanlar sorun yok demiş 3 kişi ile istatistik mi kasacağız ?

Ben idefixten aldım yanık geldi beyler

Geri