Öneri Samsung Tablet mi Lenevo Tablet mi

evilmory

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
130
Merhaba Üniversite, okuma yapmak, araştırmak, not almak ve ders çalışmak için Tablet arıyorum ve kalemi de olmalı
Bütçem 20k
Aklımda iki model var
Lenovo

Samsung

Lenovo özellikleri bakımından önde 8gb ram, 256gb bellek, büyük ekran
Samsun ise 8gb ram ve 128gb ama bana daha bir ismen güven veriyor ve
Lenovo 3-4 yıl güncelleme alırken samsung 7 yıl güncelleme alıyor
bence bu kısım önemli
5-6 yıl kullanmam lazım.

Siz hangisini önerirsiniz?
Başka bu fiyatlarda bir tablet önerirseniz sevinirim.

Merhaba Üniversite, okuma yapmak, araştırmak, not almak ve ders çalışmak için Tablet arıyorum ve kalemi de olmalı
Bütçem 20k
Aklımda iki model var
Lenovo

Samsung

bence bu kısım önemli
5-6 yıl kullanmam lazım.

2'sinden birisini alacaksanız F10 fe hayırlı olsun bence diğerini düşünmeyin bile

Bütçem 20k
Aklımda iki model var
Lenovo

Samsung

bence bu kısım önemli
5-6 yıl kullanmam lazım.

Bu Lenovo tabletin sadece kalem+ matte kaplamalı olanı gaming gen de 15999 TL ordan al
Kagit hissi verdiğinden ders çalışırken daha çok zevk alirsin
Daha iyi ses sistemi
Çok çok daha iyi ekran
Çok daha büyük ekran
Daha iyi tazeleme hizi
+2k daha büyük batarya
Çok daha güçlü islemci
Hem de 4k daha ucuz
Ancak Lenovonun tek sorunu Android 16 ile son güncellemesini aldı diye biliyorum güvenlik güncellemesi hala devam ediyor (2029 Mart a kadar)
S10 fe nin bu tablet yanında Samsung olması hariç artisi yok (güncelleme desteği kastım)

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Ayet
Bu Lenovo tabletin sadece kalem+ matte kaplamalı olanı gaming gen de 15999 TL ordan al
Kagit hissi verdiğinden ders çalışırken daha çok zevk alirsin
S10 fe nin bu tablet yanında Samsung olması hariç artisi yok
daha dün kalem ucu yok serviste de yok dememiş miydin ben mi kafayı yedim

daha dün kalem ucu yok serviste de yok dememiş miydin ben mi kafayı yedim
Hocam dün tableti alan biri yazmış kutudan 1 tane yedek çıkıyormuş + kalem bozulunca servise vermiş 2 tane daha kalem ucu vermişler
Ben arayınca muallakta cevap vermişlerdi seri no yok diye şimdi fikrim degisti
Kullananlar yine ucun hemen erimedigini söylemiş ama ben alsam direk servisten yedek uç almaya çalışırdım ne olur ne olmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sorunlu mu anlamıyorum bazen sert basmak gerekiyor ya da ekranı kapatıp açmak gerekiyor düzelmesi için benim için büyük bir sorun değil ama klavye ile yazı yazarken bazen yavaşlıyorum ve sert basmam gerekiyor bende ekranı kapatıp açıyorum hemen öyle devam ediyorum.
Ekran bölme çalışıyor bir güncelleme gelmişti sonra ekran bölme ve PC modu çalışmamaya başladı meğer geliştirici seçeneklerinde bir ayarı açmam gerekiyormuş gayet iyi çalışıyor.
Kalemin yedek ucu kutunun içinde var diye hatırlıyorum sanırım kalemin ucundaki dışında 2 tane daha gönderiyorlar. Benim kalmem bozulmuştu hiçbir şekilde basmıyordu blueteeoth ile bağlasam da bağlanıyor ama tepki vermiyordu tablet. Video çekip servise gönderdim ancak 20 gün sonra yeni kalem gönderdiler yani servisi biraz yavaş.

Son düzenleme:
Hocam dün tableti alan biri yazmış kutudan 1 tane yedek çıkıyormuş + kalem bozulunca servise vermiş 2 tane daha kalem ucu vermişler
Ben arayınca muallakta cevap vermişlerdi seri no yok diye şimdi fikrim degisti
Kullananlar yine ucun hemen erimedigini söylemiş ama ben alsam direk servisten yedek uç almaya çalışırdım ne olur ne olmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben neredeyse 1 yıldır kullanıyorum hiç ucu değiştirmedim hala on numara evet servisten gelince banada durduk yere uç gönderdiler birkaçtane. Samsungun bundan tek iyi yanı kalemi oda ahım şahım bir fark değil

Ben neredeyse 1 yıldır kullanıyorum hiç ucu değiştirmedim hala on numara evet servisten gelince banada durduk yere uç gönderdiler birkaçtane. Samsungun bundan tek iyi yanı kalemi oda ahım şahım bir fark değil
Hocam ikisini de denedim kalemleri arasında o kadar fark yok s10fe ekranı kötü
Düz S serisi için dediğin doğru
Gecen Lenovonun pro kalemini denedim adamlar yapmış mesela keşke o kalemin sadece 1 tablete desteği olmasaydı
Dokunmatik ve titreşim özelliği var yazdığın kalemin hissiyatini veriyor Lenovo dışı sadece Apple kullanıyor sanırım bunu

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Ayet
Güncel piyasada alınacak en mantıklı tablet Lenovo Yoga Tab. Tam da bütçende. Yoga Tab varken İdeatab Pro alınmaz artık günümüzde.

Bence para yetiyorsa zaten 8GB Ram Android cihazlara hiç bakma. 12GB artık orta-üst segment için zorunluluk gibi bir şey olmalı.

Güncel piyasada alınacak en mantıklı tablet Lenovo Yoga Tab. Tam da bütçende. Yoga Tab varken İdeatab Pro alınmaz artık günümüzde.

Bence para yetiyorsa zaten 8GB Ram Android cihazlara hiç bakma. 12GB artık orta-üst segment için zorunluluk gibi bir şey olmalı.
Performans için kesinlikle yoga tab ama ders için tab pro da iyi

Son düzenleme:
Geri