🔥İndirim Asus Rog Gladıus Iıı Core 12000 Dpı 1000hz Kablolu Gaming Mouse 999 TL

Lamzu Atlantis V1 aldım, ilk çıktığı zaman. Halen taş gibi, bir şeyi yok ki kronik tekerlek sorunu var diyorlar, bende olmadı. Scyrox V8 aldım, çıktığı gün bataryası kendiliğinden ölüyor dediler, olmadı. 2 arkadaşıma ATK aldırdık, A9 Plus aldırdım; kronikleri çıktı ama halen tal gibi teknoloji işi, şans işidir. Ha, bozulmayacak diye bir şey de yok; ileride bozulur belki ama garanti ne güne var? Markaların da kroniği oluyor, en basiti Razer ekipman üreticisi. Viper Mini kullandım, lod ve tekerlek sorunu yaşadım ki bunlar kronik sorundu. Kısaca 1000TL marka köpekliği için vericeğime gider paşalar gibi bim mousesi kullanıp para biriktiririm aynısı bir farkı yok zaten özellik olarak.
Şahsen razer klavye kullanıyodum eskiden ornata v2. Klavyenin kendi tuşları bırakmadığım halde bırakıyordu mesela z basılı tutuyordum ama bırakmışım gibi davranıyordu. Ama logitech mouse olarak gayet uzun gitti ama artık benim ihtiyaçlarımı eskisi gibi karşılamıyor. Eskiden craftrisede macro açıp milleti kesmek basitti karşıma da makro gelirse ayarı arttırıyordum basitti ama artık biraz daha farklı bir mouse a ihtiyacım var. Para vermemek konusuna gelirsek, seni etkilemiyorsa takma. Bir restaurana gittiğimde normalde tatlı vb almazdım kazık bulurdum. Sonra ailecek gittik işte şey bi tane masterchefte yer almış bir dönerci vardı akın et diye. Neyse oradan sadece iskender yemiyim dedim bide ekstra patates kızartması alalım dedim. Patates kızartması güzeldi çünkü gerçekten. Sonra tatlı da alalım dedik tatlı olarak adını unuttum vallaha ama şekerpareye benzeyen üzerine tahin dökülen bir şey. Sıcak yeniyordu ve tadı kötü değil güzeldi. Neyse sadete gelirsek orda tatlıya ve ekstra kızartmaya fazladan para vermiş olabiliriz veya evde yapacağımızdan daha pahalı olabilir, orada içtiğin çayda olabilir veya yediğin yemek ama iyi vakit geçirmiştik. Ailemle normalde böyle keyifli vakit en son ne zaman geçirmiştim hatırlamıyorum. Bazen de paraya aldırış etmemek gerek veya millete verdiğin paraya. Diğer bir değişle 5 kötü ama f/p dondurma yiyeceğine f/p olmayan hakiki bir tane maraş dondurması ye.

Marka köpeğiysem neden wraith w75 kullanıyorum? Fare endüstrisi yeterli değil. Klavye yapmakta diğer markalar başarılı oldu ama mouseda o kadar da başarılı değiller ve kronik sorun çok fazla. Okuduğunuza bi tekrar göz gezdirin de derim
Kullandığın klavye özetliyor ekipman bilgini

Asus fare bedava bile olsa canınızı sıkar. Gladius ve keris aimpoint aldım daha önce switcler 1 ayda cortladı. Zaten yazılımı yok sayın. Aula aldım dandik içi sallanıyoeir ses yapıyor ama tık yok 1 yıldır.

Engin mouse bilginiz ve uzmanliginiz icin tesekkur ederiz🤣 umarim bundan sonra daha cok inceleme ve indirim konusu acip bizi bu hazineden mahrum etmessiniz. 🤣
W75 iyi klavye değil kronikleri var ve kalitesi ortalama. Fiyatı gereksiz pahalı. Ala ala w75 aldıysa pek de anlamıyor yani

Konudaki tüm yazışmaları okudum ve ben sizin derdinizi silkeleyeyim dedim :ROFLMAO:
Arkadaşlar birbirinize girmeyin, herkezin bakış açısı değişiktir, herkezde para olacak diye bir şart da yok.
Biri tutar ucuza güzel bir ekipman düşürür markalı/markasız farketmez, iyi de çalışıyordur kullanır. Tavsiye eder.
Yada memnun da değilse söyler, ben bunu aldım kullanıyorum ama böyle bir problemi var bilerek alın der.
Boşuna birbirinizi kırıp üzmeyin burada. Nezaket çerçevesinde takılalım hepberaber.

markaya para vermek isteyen alabilir ağır eski nesil kablolu bir mousea 1k vereceğime gamepower radus alırım daha iyi

Bunu diyen arkadasların genelde 7500f yerine 7800x3d almasıda bi garip
ne alaka kanka 7500f kullanıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hem de 9070xt ile, ulan işlemciye nerden bağladın ahshafhwg. çıkın bir çimene dokunun birader dışardaki hayatı deneyimleyin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

7800x3d top tier gaming işlemci ayrıca. w75 ossuruk klavye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,307
Üyeler
202,247
Son üye
Kuygyn
Geri