nsavascik
80+
- Reaksiyon skoru
- 55
Şahsen razer klavye kullanıyodum eskiden ornata v2. Klavyenin kendi tuşları bırakmadığım halde bırakıyordu mesela z basılı tutuyordum ama bırakmışım gibi davranıyordu. Ama logitech mouse olarak gayet uzun gitti ama artık benim ihtiyaçlarımı eskisi gibi karşılamıyor. Eskiden craftrisede macro açıp milleti kesmek basitti karşıma da makro gelirse ayarı arttırıyordum basitti ama artık biraz daha farklı bir mouse a ihtiyacım var. Para vermemek konusuna gelirsek, seni etkilemiyorsa takma. Bir restaurana gittiğimde normalde tatlı vb almazdım kazık bulurdum. Sonra ailecek gittik işte şey bi tane masterchefte yer almış bir dönerci vardı akın et diye. Neyse oradan sadece iskender yemiyim dedim bide ekstra patates kızartması alalım dedim. Patates kızartması güzeldi çünkü gerçekten. Sonra tatlı da alalım dedik tatlı olarak adını unuttum vallaha ama şekerpareye benzeyen üzerine tahin dökülen bir şey. Sıcak yeniyordu ve tadı kötü değil güzeldi. Neyse sadete gelirsek orda tatlıya ve ekstra kızartmaya fazladan para vermiş olabiliriz veya evde yapacağımızdan daha pahalı olabilir, orada içtiğin çayda olabilir veya yediğin yemek ama iyi vakit geçirmiştik. Ailemle normalde böyle keyifli vakit en son ne zaman geçirmiştim hatırlamıyorum. Bazen de paraya aldırış etmemek gerek veya millete verdiğin paraya. Diğer bir değişle 5 kötü ama f/p dondurma yiyeceğine f/p olmayan hakiki bir tane maraş dondurması ye.Lamzu Atlantis V1 aldım, ilk çıktığı zaman. Halen taş gibi, bir şeyi yok ki kronik tekerlek sorunu var diyorlar, bende olmadı. Scyrox V8 aldım, çıktığı gün bataryası kendiliğinden ölüyor dediler, olmadı. 2 arkadaşıma ATK aldırdık, A9 Plus aldırdım; kronikleri çıktı ama halen tal gibi teknoloji işi, şans işidir. Ha, bozulmayacak diye bir şey de yok; ileride bozulur belki ama garanti ne güne var? Markaların da kroniği oluyor, en basiti Razer ekipman üreticisi. Viper Mini kullandım, lod ve tekerlek sorunu yaşadım ki bunlar kronik sorundu. Kısaca 1000TL marka köpekliği için vericeğime gider paşalar gibi bim mousesi kullanıp para biriktiririm aynısı bir farkı yok zaten özellik olarak.