MertrixTR
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
XDKorsana sürüklenen çocuk
XDKorsana sürüklenen çocuk
Cyberleek denen adam olmasa 2 saat sonra rockstarın sövülmedik değeri kalmayacaktı. Bilerek sistemde açık bırakmış olsalar dahi şaşırmamevt haklısın başkan bende ufaktan korsan kullanıyorum kimse kınamasın arkadaşlar eski oyunların orjisi vardı da biz mi almadık mecbur torrent'e kaldık.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
CyberLeek olayına ne demeli?
Bide kendi Kriptoparası için yatırmcı bekliyormuş garip bir insan yani hayırlısıyla çıkaydı da herkes rahata varaydı Half-Life 2 gibi olmadan.Cyberleek denen adam olmasa 2 saat sonra rockstarın sövülmedik değeri kalmayacaktı. Bilerek yapmış olsalar dahi şaşırmam
Parayı cukkaladı milyon dolarlara gitti coiniBide kendi Kriptoparası için yatırmcı bekliyormuş garip bir insan yani hayırlısıyla çıkaydı da herkes rahata varaydı Half-Life 2 gibi olmadan.
Valla mı la bizde yapsak keşke XD ben çok anlamam bu coin işlerinden nasıl oluyor yatırımcı adamın coini alınca para direk adama mı gidiyor?Parayı cukkaladı milyon dolarlara gitti coini
Maalesef Türkiyede aileler denetlenmediği için 13 yaşındaki çocuklar fresh woman falan oynayıp günah işliyorlar maalesef kendi öz kardeşimi (@BixiBlake) ekran başında günah işlerken yakaladımNe kadar absürt bir düşünce bu.Böyle düşünenlerinde 5 vakit namaz niyaz işinde olduğunu bile düşünmüyorum sadece söylemek için söylüyorlar.5 vakit namaz kılan birisiyim ne hakla bunu söylüyorsunuz absürt.Burasi laik bir ülke.(Ne kadar olduğu tartışılır)Isteyen her istediği oyunu da cıkartır oynatır.
Tam olarak öyle değil de yatırımcı aldıkça bunlar yukardan satıyor. Normal piyasa mantığı sadece daha oynak ve çok çok daha riskli versiyonuValla mı la bizde yapsak keşke XD ben çok anlamam bu coin işlerinden nasıl oluyor yatırımcı adamın coini alınca para direk adama mı gidiyor?
EywTam olarak öyle değil de yatırımcı aldıkça bunlar yukardan satıyor. Normal piyasa mantığı sadece daha oynak ve çok çok daha riskli versiyonu
İroni değil miSteam'i komple kapatırlar umarımşer yuvası
İroni değil mi
Can Sungur Kim hocam?Can sungur ve ekibine sorman lazım onu kanka. Hükümetin oyun akıl hocası olarak seçtiği adam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
App store ve google play storeda discordu kaldırdılar mesela türkiyede ama bölge değiştirerek falan indirebiliyorsun öyle olabilir diye düşünüyorum