- Reaksiyon skoru
- 30
Selam bana one piece temalı bir mousepad önerir misiniz? boyutu minimum 90x40 olsun daha büyükte olabilir
teşekkürler hocamUrzuva markasından istediğiniz baskı mousepad yaptırabilirsiniz. Yerelde çok tasarımlı mousepad yok, varsa da ürünler kötü oluyor. Urzuva yüzeyi işinizi görür.
hocam bir şey sorucağım bu mousepad daha önce yaptırdıysanız kolay aşınırmı yoksa sağlam mıUrzuva markasından istediğiniz baskı mousepad yaptırabilirsiniz. Yerelde çok tasarımlı mousepad yok, varsa da ürünler kötü oluyor. Urzuva yüzeyi işinizi görür.
Bilgim yok, ama kişisel mousepad yaptıranların hepsi benzer kalitedir ya. Çin'de ürettiriyorlar büyük ihtimalle. Veya ellerinde beyaz yüzeyli mousepadler var, onlara yapıştırma baskı yapıyorlar.hocam bir şey sorucağım bu mousepad daha önce yaptırdıysanız kolay aşınırmı yoksa sağlam mı
Hocam biraz araştırdım benım şuandaki mousepadım steel seriesin 3xl modelı 122x60 mış galiba ve masama dikey olarak tam oturuyor yatay olarak bi 5-10cm fazla gelıyor bende masama tam otursun istiyorum ama türkiyede tam 110x60 115x60 boyutlarında güzel kaliteli bir şey bulamadım hatta direkt yok gibi bir şey ne yapmam lazım sizin attığınız 90x40 küçük geliyorBilgim yok, ama kişisel mousepad yaptıranların hepsi benzer kalitedir ya. Çin'de ürettiriyorlar büyük ihtimalle. Veya ellerinde beyaz yüzeyli mousepadler var, onlara yapıştırma baskı yapıyorlar.
Çin siteleri kapanmasa direkt oradan alın derdim, çünkü her şeye göre üretim yapıyorlar. Ama şu an eldeki firmalar bavulcular ve onların size sağladığı yapıştırma baskılar. Yüzey olarak kaliteli bir şey istiyorsanız tasarımdan vazgeçmeniz gerekiyor biraz. Ama ben bu yüzeylerin sizi üzeceğini sanmıyorum.
agawear.com.tr