Jelatini Sökülmüş OLED Monitör İade Olur Mu

Satıcı beni azarladı resmen zaten aradı vicdansız falan diyor. Karar olumlu çıkarsa paramı verecekmiş ürünü de istemiyormuş satamayacakmış yeniden. Ben de ikinci elden 500-600 e satarım gelen parasını ibanına geri gönderirim almıyorsa problem yok ürün 1150₺ zaten
sen kutuya yada kilide zarar mı verdin yoksa sadece bantlarını falan mı açtın

sen kutuya yada kilide zarar mı verdin yoksa sadece bantlarını falan mı açtın
Hayır zarar vermedin kutuyu ben açmadım kilitçi çağırdım taksın diye abla uymaz bu kapıya ölçüsü fazla dedi zarar yok tamamen çelik zaten kilit için çelik kapıyı değiştirecek halim olmadığına göre iade gönderdim

Hayır zarar vermedin kutuyu ben açmadım kilitçi çağırdım taksın diye abla uymaz bu kapıya ölçüsü fazla dedi zarar yok tamamen çelik zaten kilit için çelik kapıyı değiştirecek halim olmadığına göre iade gönderdim
Sağlık olsun

İade almaması tamamen kendi zevki, hijyenik ürün olsa hadi neyse hak vereceğiz de kapı kilidi la alt tarafı dümdüz demir parçası, ne ambalajı paketi var ki iade alamıyor paket açıldıktan sonra diyor. Saçma sapan işler bunlar. Tahammül seviyesi kalmamış kimsenin. Yorumlara yaz direkt böyle böyle diye yapıştır 2 yıldızı da gitsin.

ozmn alıcının cayma hakkı elinden alınıyor o kadar para vermişsin fakat mutsuzsun
Jelatini açmadan cayman lazım işte. Bozuk çıkması vs ayrı şey ama memnun kalmayacağını düşünüyorsan jelatini üzerinde deneme yapmalısın.

Ayrıca güzel örnek verdim, kendini karşının yerine koy düşün çok zor değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benimki dümdüz kapı kilidiydi sadece bir demir parçası
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Karar çıkmış şimdi baktım ama yazmıyor karar tebligat gelince öğreneceğim
Kapı kilidinin nesini iade almamış, bir günden bir güne kapı kilidi daha önce kullanılmış mı diye bakmadım

Geri