Gta 6 Tahminin Sistem Gereksinimi Ne Olur ?

GTA 6 pc çıkışında ekran kartlarına sağlam zam gelir çünkü herkes ekran kartı aramaya başlayacak. Ekran kartı almak isteyenler şimdiden alsınlar 12gb vram kabul edilebilir.

RX 580 8GB şu oyunu oynatacak. Fsr fg falan ayağına bu kart yine mezarından dirilip oynatacak bu oyunu.

Şaka bir yana büyük ihtimal bütün RTX kartlar oynatır oyunu.

linç yemeyeceksem şunu söylemek isterim. GTA serisi vice city ve san andreas hariç çöp... Ayrıca fena söğüşleme onca zaman bekletip inanaılmaz kötü bişey getirecekler.

5070 ti de %50 performans kaybı var
5070ti ile aralarında mı %50'lik bir fark var anlamadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

4k ultra zorlar 2k high oynatir bence
4K Ultra da gözüm yok Medium yeterlidir.

linç yemeyeceksem şunu söylemek isterim. GTA serisi vice city ve san andreas hariç çöp... Ayrıca fena söğüşleme onca zaman bekletip inanaılmaz kötü bişey getirecekler.
Linç yemezsin senin düşüncen. Bana kalırsa 4 serinin en iyi oyunudur. Hikaye hariç 5'de zamanına göre mükemmel bir oyundu oynanış ve insanlara sunduğu serbestlik ve çeşitlilik açısından.

arkadaşda rtx 4060 var mfg açabilir mi bf 6 da filan ek olarak nerden indircek knk link bulamadı
Açabilir

5070ti ile aralarında mı %50'lik bir fark var anlamadım.

4K Ultra da gözüm yok Medium yeterlidir.

Linç yemezsin senin düşüncen. Bana kalırsa 4 serinin en iyi oyunudur. Hikaye hariç 5'de zamanına göre mükemmel bir oyundu oynanış ve insanlara sunduğu serbestlik ve çeşitlilik açısından.
DLSS 5 in yüze ve çevreye efekt veren modu var ya o %50 performans düşürüyor 5070 ti de, 5070 daha gücsüz bir kart onu dedim

DLSS 5 in yüze ve çevreye efekt veren modu var ya o %50 performans düşürüyor 5070 ti de, 5070 daha gücsüz bir kart onu dedim
DLSS 5 lazım değil hocam 4 yeterli şimdilik. Hem bize performans lazım görüntü kalitesi zaten yeterli. 5070 ile de 4K Orta ayarlarda 60 üstü fps alayım yeter bana.

Ekran kartım: RTX 5060 8gb vram
İşlemci: i5 14400f
Ram: 16 x 2 = 32gb DDR 5 ram

sizce sistem gereksinimi ne olur bu sistemimde maximum grafik ayarında 1080 p rtx filan hepsi açık bir şekilde 60 fps üstü akıcı oynatır mı ?

Sizce sistem gereksinimleri ne olur ?
Bu akşam 5060 indirime giriyo gaming gecesinde muhtemelen çok bişey değişmez ama alcam memnunmusun karttan 1080p için alıyorum zaten VRAM yetmiyor alma felan diyolar

Bu akşam 5060 indirime giriyo gaming gecesinde muhtemelen çok bişey değişmez ama alcam memnunmusun karttan 1080p için alıyorum zaten VRAM yetmiyor alma felan diyolar
Benim bundan bir önceki kartım 5060'dı. 1080p için fazlasıyla yeterli geliyordu bana. Hatta bir süre teknolojiler ile birlikte 2K'da kullandım. 4K monitöre geçme kararı verince sistemi değiştirdim.

VRAM ve bellek sıkıntı.

Arkadaşlar PS5 donanımı RDNA2 yani AMD 60K serisi. Oyunu da düşük, orta, yüksek karışık ayarlarda oynatıyorlar. Öyle her şey en yüksekte falan oynatılmıyor.

Nvidia tarafında VRAM sorunu yaşatmayan 30-40-50K hiçbir sorun yaşamazsınız. AMD yine 60-70-90K sorun olmaz.
Ben işlemci odaklı bir oyun olduğunu sanmıyorum. AM4 5600 veya AM5 7500F iş görür.
Bellek tarafında bence 32 GB artık şart, GTA V enhanced sürümü yanlış hatırlamıyorsam 10 GB civarı hatta daha yükseğini görüyor.

Yani güzel gözüküyor oyun, ama bazen yeni donanım aldıracak kafasına çabuk giriyorsunuz. GTA en çok para kazandığı sistem shark, o yüzden her zaman konsollara oynayacak. Çünkü konsollarda daha çok satıyor. Ama bu sefer para hilesini (bana kalırsa para sistemi dışında da sistem şart, CS:GO, telefon oyunları falan bir sürü sistem denedi, o sistemleri entegre ederler) çözerse PC tarafına da oynayacak, yani çoğu sistemde çalıştıracaklardır oyunu. Bu kadar abartılı düşünmenize gerek yok.
Olay bu eğer millet bu oyunu oynamak için yüksek kart gerekcekse herkesin ulaşamayacağı oyun olursa parayı nerden kazanacaklar açıkcası orta-yüksek ayarlarda 4070 7800xt 5060 ti 5070 gibi kartlar fps sıkıntısı çekmez hele dlss fsr fg gibi teknolojiler devreye girince rahat rahat yani evet kapatılmayan ray tracing olmasına rağmen söylüyorum çünkü bunu yapmak zorundalar

Açabilir

sağol kral ekran kartına zarar vermez demi , var mı aramızda kullanan arkadaş eğer sorun olmaz ise bende kullanıcam dedi

Olay bu eğer millet bu oyunu oynamak için yüksek kart gerekcekse herkesin ulaşamayacağı oyun olursa parayı nerden kazanacaklar açıkcası orta-yüksek ayarlarda 4070 7800xt 5060 ti 5070 gibi kartlar fps sıkıntısı çekmez hele dlss fsr fg gibi teknolojiler devreye girince rahat rahat yani evet kapatılmayan ray tracing olmasına rağmen söylüyorum çünkü bunu yapmak zorundalar
Hatta şöyle diyeyim ben 60 FPS üstünü, 4060-5060 falan kullanlar VRAM sınırından dolayı doku ve gölgeyi orta çekip ultra oynar çoğu kişi. Millet güncel oyunlardan oynamamış, o uzaklık mesafesini nasıl verecekler falan diyorlar. O işi firmalar çözeli çok oldu.

Bazen geliştiricilere Upscale, FG vb. üzerinden gereksiz yükleniyorlar. Sanki hiçbir şey yapmıyorlarmış gibi takılıyorlar. Öyle bir şey yok, çoğu oyun 60 FPS üstü çalıştırılıyor zaten ve şunu da anlamak lazım, firmalar 100-200 FPS göre oyun yapmıyorlar. Çoğu oyuncu da hikayeli oyunu 60-80 FPS arası oynarken sorun yaşamıyor.

Hatta şöyle diyeyim ben 60 FPS üstünü, 4060-5060 falan kullanlar VRAM sınırından dolayı doku ve gölgeyi orta çekip ultra oynar çoğu kişi. Millet güncel oyunlardan oynamamış, o uzaklık mesafesini nasıl verecekler falan diyorlar. O işi firmalar çözeli çok oldu.

Bazen geliştiricilere Upscale, FG vb. üzerinden gereksiz yükleniyorlar. Sanki hiçbir şey yapmıyorlarmış gibi takılıyorlar. Öyle bir şey yok, çoğu oyun 60 FPS üstü çalıştırılıyor zaten ve şunu da anlamak lazım, firmalar 100-200 FPS göre oyun yapmıyorlar. Çoğu oyuncu da hikayeli oyunu 60-80 FPS arası oynarken sorun yaşamıyor.
Ue5 oyunlarını bile uğraşınca çoğu sistem sorun çıkartmıyor hele kendi motorunu kullanan ve bu motoru sonuna kadar kullanan bir firma..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,202
Üyeler
202,223
Son üye
umuttaysi16
Geri