TCL 65c7l ile 65c8l Arasında Ki Fiyat Farkına Değer mi?

kingo25

80+
Reaksiyon skoru
13
Herkese Merhaba,

78.029 TL

103.274 TL

İki modeli'de takip ediyorum gece indirimlerinde en fazla bu kadar indirime giriyor.
Sormak istediğim bu ikisi arasında arada ki fiyat farkını vermeye değer kalite var mı ? Tavsiye eder misiniz ?

Hayırlı akşamlar, iyi forumlar.

Herkese Merhaba,

78.029 TL

103.274 TL

İki modeli'de takip ediyorum gece indirimlerinde en fazla bu kadar indirime giriyor.
Sormak istediğim bu ikisi arasında arada ki fiyat farkını vermeye değer kalite var mı ? Tavsiye eder misiniz ?

Hayırlı akşamlar, iyi forumlar.
C8L de Pentonic 800 işlemci var, c7L de 700 var, asil fark buradan kaynaklanıyor hocam.
Ayrica local dimming sayısı ve nit parlaklik degeri farki da var.
Ayrica DV2 desteği gelir takındığın c8L ye.
C8L premium üst seviye SQD Mini led Tv si, k 103 k ya deger yani.
Kullanan arkadaşlar cok memnun kalmışlar.
Piyasadaki diğer Tv lerin fiyatları görünce c8L bu Özellikleri ile fiyati uygun hocam.
İmkan varsa 75c8L ye de bakabilirsiniz 124 k lara satılıyordu.

C8L de Pentonic 800 işlemci var, c7L de 700 var, asil fark buradan kaynaklanıyor hocam.
Ayrica local dimming sayısı ve nit parlaklik degeri farki da var.
Ayrica DV2 desteği gelir takındığın c8L ye.
C8L premium üst seviye SQD Mini led Tv si, k 103 k ya deger yani.
Kullanan arkadaşlar cok memnun kalmışlar.
Piyasadaki diğer Tv lerin fiyatları görünce c8L bu Özellikleri ile fiyati uygun hocam.
İmkan varsa 75c8L ye de bakabilirsiniz 124 k lara satılıyordu.
Hocam yanıtınız için çok teşekkür ederim, fakat üzülerek C7L modelini alabildim. Kart limiti 100k olarak ayarlamıştım, gece yükseltemedim ve yükseltmek için bankanıza gidip yapmanız gerekiyor uyarısı geliyordu. C8L modelini almaya niyetlenmiştim ama nasip olmadı maalesef, C7L'nin de üzeceğini düşünmüyorum şahsen. 75C8L için ödeme konusunda müsaitliğim yok maalesef.

Hocam yanıtınız için çok teşekkür ederim, fakat üzülerek C7L modelini alabildim. Kart limiti 100k olarak ayarlamıştım, gece yükseltemedim ve yükseltmek için bankanıza gidip yapmanız gerekiyor uyarısı geliyordu. C8L modelini almaya niyetlenmiştim ama nasip olmadı maalesef, C7L'nin de üzeceğini düşünmüyorum şahsen. 75C8L için ödeme konusunda müsaitliğim yok maalesef.
Hayırlı olsun olsun hocam. Güle güle kullanin.
Siz farkini ve aradaki farka değip değmeyeceğini sormuşsunuz.
C7L kendi fiyat sıkılasinda özellikleri cok iyi Tv.

Hayırlı olsun olsun hocam. Güle güle kullanin.
Siz farkini ve aradaki farka değip değmeyeceğini sormuşsunuz.
C7L kendi fiyat sıkılasinda özellikleri cok iyi Tv.
Çok teşekkür ederim. Daha iyileri sizlere nasip olsun inşallah.
Evet, beğenerek takip ederek aldım ama limit sorunu yaşamasaydım, güncellik açısından kesinlikle 8L tercih ederdim.

Çok teşekkür ederim. Daha iyileri sizlere nasip olsun inşallah.
Evet, beğenerek takip ederek aldım ama limit sorunu yaşamasaydım, güncellik açısından kesinlikle 8L tercih ederdim.
Tv gelince özelden yaz hocam. Yeni yazılımlari yükleme, ekran görüntü ayarlarinin yapılması, yüklenecek Apk ler hakkında biraz bilgi vereyim.

Tv gelince özelden yaz hocam. Yeni yazılımlari yükleme, ekran görüntü ayarlarinin yapılması, yüklenecek Apk ler hakkında biraz bilgi vereyim.
Reisim TV geldi ama kurulumu yapmayacağım evliliğe önden hazırlık gibi düşünebiliriz :) Bu bahsettiğiniz ayarları internette bulabilir miyiz acaba ?

Geri