Öneri Ekran Kartları Fiyatları ile İlgili Görüş Alma

Reaksiyon skoru
79
Ekran kartı almak istiyorum. Şuan ki ekran kartları fiyatlarının ne kadar yüksek olduğunu hepimiz biliyoruz zaten. 5070ti veya 5080 model bir kart almak istiyorum. Sizce kasım ayını veya işte gaming gecelerini beklemek benim için yararlı olur mu yoksa sallıyorum amazon üzerinden falan 6 yada 9 ay taksitle şuan ki fiyatlardan almalı mıyım ? Sizlere bunu danışmak istedim.

Ekran kartı almak istiyorum. Şuan ki ekran kartları fiyatlarının ne kadar yüksek olduğunu hepimiz biliyoruz zaten. 5070ti veya 5080 model bir kart almak istiyorum. Sizce kasım ayını veya işte gaming gecelerini beklemek benim için yararlı olur mu yoksa sallıyorum amazon üzerinden falan 6 yada 9 ay taksitle şuan ki fiyatlardan almalı mıyım ? Sizlere bunu danışmak istedim.
Daha da zamlanmadan alın bence.

Düşmesi beklenmiyor eğer alman gerekiyorsa hemen al ama elindeki cihaz birkaç yıl daha bir şekilde işini görecekse belki beklemek isteyebilirsin. Peşin fiyatına 6-9 taksit değilse genelde çok fark koyuyorlar peşin al.

Eğer sadece oyun için geçiş yapıyorsan bence elindeki karttan 5070 Ti a geçmek gereksiz olur ama hem nvidia kullanma isteği hem de belirgin fark için bence bir kart alacaksan 5080 almalısın. Şahsen ben de şu an aynı kartı kullanıyorum seninle 5080 aklımın bir köşesinde duruyor hep.

Eğer sadece oyun için geçiş yapıyorsan bence elindeki karttan 5070 Ti a geçmek gereksiz olur ama hem nvidia kullanma isteği hem de belirgin fark için bence bir kart alacaksan 5080 almalısın. Şahsen ben de şu an aynı kartı kullanıyorum seninle 5080 aklımın bir köşesinde duruyor hep.
5080 çok pahalı değilmi bence 5070 ti almalı 9070 XT de olabilir

5080 çok pahalı değilmi bence 5070 ti almalı 9070 XT de olabilir
İmzasında 9070 XT var hocam o yüzden öyle söyledim. 5070 Tİ ile arasında ki parayı verdiğine aman aman değmeyecek bence, sadece oyun içinse eğer. Diğer yandan tabii ki çok pahalı hocam performanslarına kıyasla ederleri değil bence ama elimizden bir şey gelmiyor maalesef.

İmzasında 9070 XT var hocam o yüzden öyle söyledim. 5070 Tİ ile arasında ki parayı verdiğine aman aman değmeyecek bence, sadece oyun içinse eğer.
Ben imzasını görmedim hocam bence değiştirmesine hiç gerek yok boşuna değiştirecekse 5080 altı düşünmemeli çünkü 9070 XT zaten güzel Kart

Aynen hocam 5070 ti geçtiğine pek değmiyor, 9070 XT den 5080 geçilir anca.
Bencede bende 9070 XT olacak en az 5 yıl değiştirmeyi düşünmem bile ben uzun zamandır 4 GB ram apu kullanıyorum ondan dolayı yenilemeyi düşünüyorum onun yerinde olsam onu baya bir süre kullanırım beğendiğim seri olursa geçerdim şimdi geçmesi israf olur hem 9070 XT bosa çıkıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,301
Üyeler
202,246
Son üye
Beraten234
Geri