Ekran Kartı Fanım ile Ön Cam Arasında Az Bir Boşluk Var

Ya evde yapmak konusunda kendime hiç güvenmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya bozarsam ? Hiç bilmiyorum nasıl yapılır

Şu soğutma engel olmaz mı
Kendim yapamam dersen bir bilgisayarcıya götür kartı riser olmadan normal taksın. Sonra aldığın yere gidip riserın parasını o çalışandan geri al. :peepo1:

1788029164031.webp

ekran kartının aparatının altındaki şurdan ve başka ayarlanan yerlerinden ekran kartını anakarta yakınlaştırırsanız düzelir gibi duruyor, yani ortalarsanız iyi olabilir
sıvı soğutmanın borusunu da kasanın sağ üst kısmına gevşekçe bağlayıp yukarıda tutsan ekran kartının önüne arkasına üstüne düşmez bence

Egzoz fanı neden reverse blade?
kasa benim değil internetten buldum :ROFLMAO:

Kendim yapamam dersen bir bilgisayarcıya götür kartı riser olmadan normal taksın. Sonra aldığın yere gidip riserın parasını o çalışandan geri al. :peepo1:
Olabilir ama bilmiyorum tokatlı yada Amasyalı olan yok mu eve gelip yapabilecek montaj ücreti verebilirim 😅😭

Alıntıyı görüntüle
ekran kartının aparatının altındaki şurdan ve başka ayarlanan yerlerinden ekran kartını anakarta yakınlaştırırsanız düzelir gibi duruyor, yani ortalarsanız iyi olabilir
sıvı soğutmanın borusunu da kasanın sağ üst kısmına gevşekçe bağlayıp yukarıda tutsan ekran kartının önüne arkasına üstüne düşmez bence

kasa benim değil internetten buldum :ROFLMAO:
Pek anlamadım ama yapamam gibi geldi daha ekrana kartı TAKMIYOM

Olabilir ama bilmiyorum tokatlı yada Amasyalı olan yok mu eve gelip yapabilecek montaj ücreti verebilirim 😅😭

Pek anlamadım ama yapamam gibi geldi daha ekrana kartı TAKMIYOM
pahalı olmasa takarsın da pahalı olunca insanın eli titriyor değil mi
ben de aynı şekildeyim :ROFLMAO:

en mantıklısı toplattırdığın mağazanın riser ayarını yapması ya da riser olmadan takması ya da güvenilir bilgisayarcı vs. bulup ona taktırmak

Evet aynen öyle oluyo mezurayla ölçmek dışında bişy yapamadım şimdi de sinirlendim kutuya koydum ilk açılışında ekrana görüntü gelmiyo diye ağladım 🥲 o kadar beceriksiz ve cahilim soğukkanlı da değilim

en mantıklısı toplattırdığın mağazanın riser ayarını yapması ya da riser olmadan takması ya da güvenilir bilgisayarcı vs. bulup ona taktırmak
Ben Samsun'a götürdüm toplatmak için belki Tokat'ta biyere götürürüm yada cesaretimi toplar ben yapmaya çalışırım

Çok korkutuyor ne yapayım 🙁
Korkuyorsan hiç yapma da sıradan bir bilgisayarcının gözünü ve elini kullanmadan yapabileceği bir şey, tutup da Samsun'a falan gitme bunun için. Riser ile de kesinlikle kullanma, adam resmen riser kabloyu satmak için yemiş seni

Korkuyorsan hiç yapma da sıradan bir bilgisayarcının gözünü ve elini kullanmadan yapabileceği bir şey, tutup da Samsun'a falan gitme bunun için. Riser ile de kesinlikle kullanma, adam resmen riser kabloyu satmak için yemiş seni
Ben de öyle düşünüyorum deniycem sanırım ama
bu videoda da adam ekran kartını yatay sığdıramıyor sanırım cidden sığmıyor

kanka adam sığdırıyor. sadece keyfine gidip dik monte etmiş. önce normal takıyor farkettiysen. sistemi aldığın yer sana riser kablosu da satmak için böyle bir oyun yapmış

alakası yok, bu kasanın dikey koyma feature u var diyor
dikey görüntüsü hoşuna gittiyse ayarını yapıp ya da yaptırıp kullanabilirsin, camdan biraz uzaklaştırmak lazım, eğer o vidalar ayarlamaya işe yaramıyorsa riseri boşver

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,125
Üyeler
202,197
Son üye
MasterRift
Geri