16k Bütçe Monitör Önerisi

Reaksiyon skoru
105
Almayı düşündüğüm monitör AOC U27G4R. Satın almadan önce foruma danışmak istedim bu fiyat bandında benim kullanımıma daha uygun veya fiyat olarak daha ucuz bir model var mıdır? Oyun oynamıyorum dual mod olması tamamen gereksiz. Bu monitörün sağladığı her şeyi sağlayıp dual mod olmayan bir monitör bulamadım. Önerilerinizi bekliyorum.

Q27G4SRU 27
bende bunu almayı düşünüyorum dual modesi yok

2k bu 10 bit renk derinliği ve hoparlörü olması dışında bir avantajı yok. Bu ikisi yerine 4k çözünürlüğü tercih ederim.

Almayı düşündüğüm monitör AOC U27G4R. Satın almadan önce foruma danışmak istedim bu fiyat bandında benim kullanımıma daha uygun veya fiyat olarak daha ucuz bir model var mıdır? Oyun oynamıyorum dual mod olması tamamen gereksiz. Bu monitörün sağladığı her şeyi sağlayıp dual mod olmayan bir monitör bulamadım. Önerilerinizi bekliyorum.
Bunu öneririm

@Tayfunns hocamın f/p favorisi

Bölge sayısı bu fiyat bandında çok iyi ama dediğim gibi mini-led benim kullanımımda tamamen vasıfsız kalıyor boşuna çözünürlüğü düşürmek istemiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Konudan bağımsız şey soracağım, imzandaki sisteme gerçekten sahip misin?

Bölge sayısı bu fiyat bandında çok iyi ama dediğim gibi mini-led benim kullanımımda tamamen vasıfsız kalıyor boşuna çözünürlüğü düşürmek istemiyorum.
miniled al

1000018769.webp

Senin dediğin monitör

1000018771.webp

Benim dediğim monitör

Geri