2k Native 4k Dlss Hangisi Daha İyi

35Yavuz

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Rtx 5070ti ekran kartım var. Sizce 2k monitör alıp full ayarlarda native oynamak mı görüntü olarak daha iyi olur yoksa 4k monitör alıp dlss ve kare oluşturma teknolojileri kullanmak mı göze daha güzel görünür. Kararsız kaldım deneyimi ya da fikri olan var mıdır?

Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Rtx 5070ti ekran kartım var. Sizce 2k monitör alıp full ayarlarda native oynamak mı görüntü olarak daha iyi olur yoksa 4k monitör alıp dlss ve kare oluşturma teknolojileri kullanmak mı göze daha güzel görünür. Kararsız kaldım deneyimi ya da fikri olan var mıdır?
Dsr ile performansı deneyebilirsin

Merhabalar hocam, kesinlikle 4K DLSS. Performans modunda dahi 2K demiyorum bakın 4K diyorum. 4K Native'den daha iyi görüntü veriyor. Siz de bakabilirsiniz.

Hocam performans olarak kafamda bir şüphe yok aşşağı yukarı nasıl bi performans alacağımı tahmin ediyorum 4k da. Benim kafamdaki 2k monitör ile native olarak mı yoksa 4k monitörde dlss ve kare oluşturma kullanarak mı daha güzel görüntü kalitesi ve deneyimi alırım bunu merak ediyorum

4K DLSS çok daha iyi. 2K Native , DLSS ve FSR oyunda varsa oynanmamali upscale çok daha iyi iş çıkarıyor taa ya kıyasla.

Hocam performans olarak kafamda bir şüphe yok aşşağı yukarı nasıl bi performans alacağımı tahmin ediyorum 4k da.
CP77 4K Ultra Path Tracing Dlss Balanced FG kapalı 50 FPS oynuyorum.

4k dlss çok daha iyi. 2K Native dlss ve FSR oyunda varsa oynanmamali upscale çok daha iyi iş çıkarıyor taa ya kıyasla.
Bana da öyle geliyor. 2k da dlss kalite modunda bile olsa gerçekten görüntü kalitesini çok bozuyor. Ama 4k da çok fazla bi bozulma olmadığını söylüyorlar. Deneyimleme şansım olmadı tabi

Bana da öyle geliyor. 2k da dlss kalite modunda bile olsa gerçekten görüntü kalitesini çok bozuyor. Ama 4k da çok fazla bi bozulma olmadığını söylüyorlar. Deneyimleme şansım olmadı tabi
DLSS ve FSR in kendi kenar yumusatması güncel oyunlardaki TAA dan çok daha iyi yani uzaktaki ince tellerde falan tirtiklanma görürsün çoğu zaman TAA da ama DLSS ve FSR bu tirtiklanmayi çok azaltıyor 4K da görüntü bozulması falan yok o 1080pde olur anca.Ben oynuyorum 4K 5070Ti ile PT bile açıyorum akıcı. DSR acacaksan direk 4k monitorde oynamaya kıyasla biraz daha düşük performans alacaksın.

4k oled alabilirsin
2k isterse ultranın üstünde grafiklerde olsun maxtan max olsun yine de 4k gibi olmuyor, ben de 4kya geçeceğim
ince eşyalarda çok fark ediyor, kablolarda ağaç yapraklarında vs.
2k oynasan bile native değil dlss quality oynamak daha mantıklı bir de, fps zararı görüntü kazancından daha yüksek

Örneğin 4K IPS yerine 2K Oled alabileceksen o daha mantıklı olabilir Oledin genel deneyimi açısından, ama monitör kaliteleri aynı gibi düşünürsek 4K bariz daha iyi.

4k dlss performans >2k native görüntü olarak

Ayrıca dlss gelişmeye devam ediyor. Dlss 5 sızdı mesela. 2 seneye dlss 6 cıkar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,757
Üyeler
202,382
Son üye
bbkaan
Geri