🔥İndirim Xdrive 15'li Plus Profesyonel Oyuncu Koltuğu Kumaş Gri 8.594₺

7900TL'ye hawk fab aldım, hangisi daha mantıklı sizce? İadeye değer mi

Son düzenleme:
Bende koltuk almayı düşünüyorum ofis mi alsam oyuncu koltuğunu bilmiyoeum 125 kiloyum ne önerirsiniz bütçe bu civarlarda

çok mu köylüyüm nedir bir sandalyeye 8k vermek bana pahalı geliyor. psikolojik olarak aşamıyorum bu eşiği. malzemesi işçiliği vasat altı ürünler en iyisi bile. 5binden fazla olmamalı

çok mu köylüyüm nedir bir sandalyeye 8k vermek bana pahalı geliyor. psikolojik olarak aşamıyorum bu eşiği. malzemesi işçiliği vasat altı ürünler en iyisi bile. 5binden fazla olmamalı
köylülükten ziyade fiyat algısı tamamen , bencede bu fiyat olmamalı ama türkiye gerçekleri...

Bende koltuk almayı düşünüyorum ofis mi alsam oyuncu koltuğunu bilmiyoeum 125 kiloyum ne önerirsiniz bütçe bu civarlarda
ben biraz araştırdım da sanki ofis koltukları ergonomik değil gibi ya ben dik oturmayı seven biriyim ve ofis koltuklarına baktım dik oturuş tam sağlayamıyorlar daha çok arkaya yaslanma odaklı aynı zamanda çok geriye yatmıyorlar da süngerleri de zamanla sünüyormu neymiş zamanla oyuncu koltukları hem sarıyo hem de daha uzun ömürlü diyorlar biraz araştırma ardından 7000 tl bandında arayıştaydım 7900e titanseat beast aldım bekliyorum bakalım yarın gelecek

Kaç kez ofis koltuğu değiştirdim uzun saatler ders olur götürür mü almaı düşünüyorum

evet bende öyle düşünüyorum sandalye alt tarafı koltuk demek bildiğin algı bence bi sandalye için o fiyatlar evet bence de çok ama 20 binlik koltukların yanında 8000 tl fiyatlar çok uygun geliyor tabi malzeme kalitesi ve ömür de önemli 8000 verip 1 sene sonra atacaksam anlamı yok 20000 verip de 10 seneden aşağı eskimemesini beklerim mesela
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaç kez ofis koltuğu değiştirdim uzun saatler ders olur götürür mü almaı düşünüyorum
ders için ofis koltukları oyuncu koltuklarından daha iyiymiş sanırım hatta bazı modellerde az da olsa öne eğim var o da ders çalışanlar için ekstra güzellik sana ofis koltuğu öneriririm ama öne yatanlardan olsun ki sırtını öne eğilirken bile bi nebze desteklesin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,700
Üyeler
202,691
Son üye
mege123
Geri