🔥İndirim TCL 25g64 25" 1ms 300hz Fhd Qd-Mini Led FPS 10.249₺ 🔥🔥

Bu monitörü alan herkeste (ben dahil) ölü piksel sorunu var. Değişim için paketledim yarın göndereceğim. 1-2 tane olsa önemli değil diyeceğim ama 7 tane var ve 4 ü birbirine çok yakın.
Evet ben de öyle sorunlar duydum. Kronik diyorlar direkt. 2k modelinde de varmış. Türkiye pazarına pek kaliteli ürün yollamamışlar diyorlardı forumda ne kadar doğru bilemem.

Lenvo'nun görüntüsü eh işte seviyesinde. Giriş seviyede fps odaklı alınabilir. Hikayeli oyun veya dizi-film odaklı alınmaz. Tcl fhd olsa da ağırlıklı rekabetçi oynayan ama zaman zaman dizi-film izleyip hikayeli oyun oynayan birisi icin iyi. Adil bir kıyas değil 6k olması onu her acıdan daha mantıklı yapmıyor. 4060-4060 ti, 5060 sistemi vardır 1080p olarak alınabilir. 5070 olan adam tabii ki 2k alsın en az. Ama 4060 sahibi niye Edge lit ile kalsın ki?
Hocam aoc q27g4zr monitör kullanıyorum ekran kartım 9070xt miniled ve özelliklerinin iyi olması bakımından bu monitörü almayı düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz 1080p olan mı 2k olan mı

Hocam aoc q27g4zr monitör kullanıyorum ekran kartım 9070xt miniled ve özelliklerinin iyi olması bakımından bu monitörü almayı düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz 1080p olan mı 2k olan mı
1080p için 9070xt overkill 2k mini led, 4k Mini led, 2k oled veya 4k oled tercih edin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

amazondan bunun 2k modeli alınır mı? (tcl 27g64) kimileri kronik sorunlu diyor kimileri black screaming göze batıyor diyor 13k bütçem var.
Alınabilir smearing den cekiniyorsan m27t6s var

1080p için 9070xt overkill 2k mini led, 4k Mini led, 2k oled veya 4k oled tercih edin.

Alınabilir smearing den cekiniyorsan m27t6s var
Evet onu gördüm ama amazonda satışı olmadığı için maalesef almaktan çekiniyorum. Ölü pixel durumunda iade durumu Amazon harici başka bir platformda sıkıntı çıkıyor. Asus 2k 210hz, gigabyte g27q2 monitörler aldım ikisininde panelinde arıza vardı şansıma. O yüzden Amazon harici siteden almaktan çekiniyorum. Başka önereceğiniz model var mıydı?

TCL monitörlerde İadede sorun yaşayanlar, THH'ye verenler var dikkat edin. Kesin karar vermeden sipariş geçmeyin. Beğenmezseniz sorun yaşayabilmeniz olası.

Evet onu gördüm ama amazonda satışı olmadığı için maalesef almaktan çekiniyorum. Ölü pixel durumunda iade durumu Amazon harici başka bir platformda sıkıntı çıkıyor. Asus 2k 210hz, gigabyte g27q2 monitörler aldım ikisininde panelinde arıza vardı şansıma. O yüzden Amazon harici siteden almaktan çekiniyorum. Başka önereceğiniz model var mıydı?
Mini led veya Oled alamıyorsun o zaman. Q27g42xne alabilirsin

Tcl 25g64 icin detaylı inceleme
18005.webp
18006.webp
18004.webp

Son düzenleme:
Rekabetçi oynayanlar tek esporcular mı Allah aşkına benim de monitörlerim hep 2k çocukluktan beri oynarım böyle oyunlar.

Fhd uzak mesafedeki adamı çamur gibi gösteriyor
Senin 2k kullanıyor olman rekabetçi oyunlar için 2k kullanılır gibi genel bir yargı oluşturmaz. Rekabetçi oyunlar oynayanlar çok büyük oranla fhd monitör kullanır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,269
Üyeler
202,239
Son üye
Xh0nur
Geri